查看完整版本: 你地中意食麥記咩飽??

zeushiuka 2007-4-14 10:54

你地中意食麥記咩飽??

以上都係長期供應
9Q w'z]P CY*W0s lJ[W*d6l
快d來投票啦.......sUH.?:hN2JT

-|'`2M^~ q _UQ(d$F [[i] 本帖最後由 zeushiuka 於 2007-4-14 10:56 AM 編輯 [/i]]

阿湖 2007-4-14 11:06

最鍾意雙層芝士孖堡..R9@p:q a^ho
脆辣雞腿飽..同埋..k~l X\9\7t
麥香雞飽~0~
~Z)~#NZUs'} 不過全部都係最高卡路里~~=口=""-Cp ^'cs*[{%s
haha~

zeushiuka 2007-4-14 11:16

我都中意雙層芝士孖堡.

阿湖 2007-4-14 11:19

係呀~好鍾意果陣芝士味~ a.e7[0];y$A)W
不過陣味太濃:ste69ig: H_X.^ cb
有D..fd接受唔到:sxY91I5:

zeushiuka 2007-4-14 11:22

我就係因為中意芝士和m記的某d醬

=__________=哇..卡路里咁高既!?

zeushiuka 2007-4-18 10:57

看來
1NXtf@n 雙層芝士孖堡
jC%Sx*G 都好多人中意食

鼠尾草 2007-4-20 15:33

我都係鍾意
6ZfZ%wB z 板燒雞腿飽同豬柳蛋漢堡

夕夕小鷹 2007-4-20 17:54

去麥記食包既話.........我會食豬柳蛋
'jkt$A{a%j
0B$[Ft'V@8gOd 因為係最好食既><

ivll 2007-4-20 19:32

麥香雞飽"*Fa"l|0]6i3K
呢個唔錯牙"
jj.Hw/A 我次次都食

文b豬 2007-4-20 19:33

冇至尊-.-個隻包既@@

kitty=] 2012-4-25 17:25

我喜歡雙層芝士漢堡/芝士漢堡
T6O%b)~r 還有...至尊漢堡和魚柳包^___^

HANACHAU 2012-4-26 18:40

澳門的麥當勞,有至尊雙層牛肉堡,2L [&{^`)k~6U
是我吃過最好吃的麥當勞,有幾會試試看:victory:

s041030 2012-4-27 00:35

標哂卡路里真係見到都有啲驚....orz
-XBx"ob#S7^3\ 都係唔好食咁多m記啦:((

kinse 2012-4-27 11:57

巨無霸吧?便宜又好吃的那種-
&|+RAh,n6MXT 香港只是20大元而已~

月芽兒 2012-4-30 23:14

卡路里都好高:L

yuen1234 2012-5-4 22:20

脆辣雞腿飽!!超正呀!!!`!Q"CN_M
香脆既雞扒+生菜+醬!!!#qg {;mL)l
重點系佢無蕃茄XDDDD

AhMing 2012-5-4 22:35

最愛薯條!!!!!!!q~M6{o:j
最鍾意一班朋友各自叫個餐然後起個薯條山。

black-kk 2012-5-6 00:46

我都超愛會食雙層芝士孖堡!!每次都係叫~
t!_s \w$?'bA%i"k 但佢無諗過禁高卡路里....

panda_ching 2012-5-6 15:33

緊係雙層芝士同脆辣雞腿飽@@|^[0XYS X \ Bt6O
不過講真,宜家少左好多去麥記食啦- -
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 你地中意食麥記咩飽??