查看完整版本: 快d來投你最中意的街邊小食

zeushiuka 2007-4-25 11:34

快d來投你最中意的街邊小食

好多我都好中意食的

ivll 2007-4-25 18:53

我都係鐘意食細細粒果d"

雖然鐘意食..
Yr\[RBnH8K!qM0S 不過最近好少食..
Wk%]%{*H -v-"屋企附近好少呢D小食店..
\S#mO.I+aJ_ 通常要行好遠先有..xD"

阿湖 2007-4-25 22:09

最最最鍾意~碗仔翅:ste69ig: 3FG(LQn9so
炒栗子同埋~~~~煎釀三寶 ~~:sV338Yh:
z/tD)l^0O 好正~係冬天食栗子.....

zeushiuka 2007-4-26 08:55

睇一睇票數V5q u#|%xo1i }
雞蛋仔和碗仔翅最多人中意

鼠尾草 2007-4-26 19:14

碗仔翅同煎釀三寶pO'd'V2r[ \ Dt
都係我最鍾意食

da229900200 2007-4-26 21:33

[color=RoyalBlue]我鍾意雞蛋仔,煎釀三寶,豬大腸 !!!!!
lC4];i0xfg&M 好味呀><[/color]5rJ5L _5z5p'IL$n#z
:sQ530VN:

。牙欣 2007-6-20 23:08

我最中2雞蛋仔&碗仔翅....9G4T/HT p&j oM
很好食...xd...

水薑檸 2009-6-29 15:30

其實每一樣都愛吃QlPL,ly[Dt
下雨吃街邊小食的感覺特別好玩喔

藝女 2009-11-2 23:13

除左臭豆腐之外h G)N;J7O%Db
其他都好中意:131:

r3431323 2009-11-3 01:03

只有5票太難取捨了$mr%@)F dL"} a
投完令我想明天去覓食

fruit8030 2010-9-3 19:32

我比較愛食豆腐花~~

yukichiba 2010-9-14 19:43

當然是雞蛋仔啦!:115:

tarutaru 2010-10-31 14:28

為毛沒有烤蕃薯和煮玉米和花生

水冰 2010-10-31 21:37

個個都好味0l5k3u5kY!j+i
我最中意食 臭豆腐    碗仔翅    蠔餅    粉果    豬大腸

梅爾斯 2010-12-3 17:54

有些都沒吃過
.@8Pi-WF G+DQ 下次可以試試看.~

雪寧 2010-12-3 19:24

.碗仔翅很好吃~
6fHE u'm*Bm8O 以前常常買回家。

messcia 2011-1-1 16:32

雞蛋仔,吃得飽之餘又香,很好吃。

小13 2011-1-3 19:05

魚蛋是必須的,,粉果?我還以為是粉腸的說:109:

arashi_k 2011-1-19 17:46

一定係魚蛋。%Cx c!C [O2N*G
不過好耐冇食中lu,唔知而家幾錢一串呢?
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 快d來投你最中意的街邊小食