查看完整版本: 你最喜歡吉野家哪一種飯類食品?

zeushiuka 2008-1-29 10:41

你最喜歡吉野家哪一種飯類食品?

我中意牛肉飯...最好味~~

暗影魂 2008-1-29 10:57

未食過............不過我有一張免費飯卷~~~XD

zeushiuka 2008-1-29 11:31

點解會有?>
M1k!XP_S+y&C 我未試過中吉野家獎
!I*MrR8ALP Zs+d9s.? 因為好少食.....原因係佢加左價 I C'Xbq6S&]5B&|7m
我記得幾年前係12OR 13蚊一個下午茶....仲要係茶包...好飲好多n N N4yl9jEF3\
而家要16蚊...仲要係茶粉...冇甘正.....所以都少食了

無名 2008-1-29 12:05

和風牛肉飯..但現在貴了...少食了~

=v="講真的..
.EPL4t&_bp1q8?c 經過好多次,,但就一次都無入過去
pTl/`!U%?;Ys 對食野無咩特別既要求
B0]#VEN|Kt 只要唔係貴,,抵食就得了!

sally288 2010-1-13 14:46

我也是喜歡吃和風牛肉>W< }P/l [/H5v#f.R"{
好好吃,但野菜煎雞飯 也不錯

饅頭仔 2010-1-13 17:30

卡車姐說的對~N(p"m@2x:Vf(A3E
饅頭好懷念十二蚊一個細飯個時...
ig;S%kznP Oo 想當年我放學后一次吃兩個...也只是二十四

水冰 2010-10-31 21:38

蟹籽三文魚飯
\DF,z&NH7V!^3g 蟹籽一粒粒好得意又好味~

arashi_k 2011-1-16 19:10

我最中意吃煎雞飯,牛反而麻麻。

messcia 2011-1-17 19:20

蟹籽爽,三文魚滑∼美妙的味道啊。

闇晴 2011-2-8 22:44

和風牛肉飯~
8W%Dg~Z 最中意要求加牛肉汁R0k9?A(J{
牛肉汁和和風牛肉飯真的十分配!!

mangreek 2011-3-5 17:49

和風牛肉飯!JJE2qG
要多牛肉汁,超好吃

逼咕 2011-3-6 05:01

吉野家的招牌就是牛丼!
\3H2Vv}pEV}9N 好吃(流口水)

Hi2011 2011-3-6 22:23

牛肉飯連埋洋?食好味

小欣子 2011-4-21 00:10

和風牛肉飯 IS MY FAVOuRITE

snowlaw 2011-5-12 19:21

和風牛肉飯加超多~~~牛肉汁,
H&Xl#Yu 好味好味:88: :88:
Q{ n!MjR` 蟹籽三文魚飯是我的第二選擇,  味道也很不錯哦,~只不過有點兒辣

★雨_! 2011-5-29 21:49

蟹籽三文魚飯:lol V0s3d-h B4[hg)J%O
好好味呢!!
Id;X0xSm9?@w 喜歡喜歡!!

甜可噷 2011-6-6 08:56

曾吃過吉野家/V1Jd dS;r#R){
大讚7~ O#Si7NA5C2R
但是那時候是老媽請u{|6l7e
自己吃的話!?sZ%Z1@
感覺很貴

vgame 2011-6-8 22:15

雙拼…
s?,rh w[3I 總覺得比較划算…(心理上)

heloise 2011-6-18 12:06

我喜歡日本吉野家的牛鍋丼和鰻魚飯~7Q@:Eh!\ t+tBo
牛鍋丼的豆腐好軟好好吃~而且價格又便宜~
/u&EVKuw@GD 真的超划算的~
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 你最喜歡吉野家哪一種飯類食品?