查看完整版本: 大家中意食出前一丁/公仔麵

zeushiuka 2009-5-6 10:08

大家中意食出前一丁/公仔麵

出前一丁 VS 公仔麵

s021084 2009-6-23 20:39

我覺得出前一丁D麵"煙韌" D~~$n H$^'@.PV h
好食D  XDDDDD

水薑檸 2009-6-29 15:31

出前一丁好好吃
^"k.N*u0V[g M 又可以加不同的配搭

小毛球 2009-7-5 16:42

我覺用出前一丁D味精配公仔麵D麵就好味。
tLBBK*?2u3KX ` 自從出前一丁D麵唔用油炸,麵質差o右。5_`2n9zN c
但綜合來講,都係出前一丁o岩口味。

夕夕小鷹 2009-7-6 12:26

出前一丁好食d
/JRh BXX#C "?o}\U4rr@$X e
普通既麵要用五香肉丁食送先好食

藝女 2009-11-2 23:07

兩樣都好好食:101: t_a `2f)N,la:A
不過個肝要成個月先解哂D公仔麵or出前一丁ge毒(例:味精D毒)8du]c)^0o)} u(e os
都系唔好食太多:127:

arashi_k 2011-1-19 17:47

睇到樓上咁講,我決定一個月只食一包即食麵好= =

Hi2011 2011-3-6 22:39

出前一丁麻油味 但最鐘意係辛辣面

karen114 2011-5-26 13:39

出前一丁 麻油味...`{5gj:cS4T
最好吃...最喜=]

kitty1478222 2011-5-28 14:23

:110: 最愛吃出前一丁麻油味﹗

甜可噷 2011-6-6 09:30

出前一丁是什麼呀?

a35934661 2011-6-29 23:30

出前一丁 ...
8z&Z f!P m$Gl6Ll 但依加都盡量5食咁多 好肥-3-

CHTap15000 2011-8-16 09:07

[color=DeepSkyBlue][i][font=微軟雅黑]我兩個都喜歡....

我就是王道0v0 2012-4-1 16:21

i love to eat 所有即食麵

licu 2012-4-9 00:16

各有各好啦!
Zs3}8M4wee#Ny\ 出前一叮口感好D!爽D Eo+@+jT
麻油味最愛

fanothers 2012-4-10 23:35

出前一丁好像沒以前好吃了Xv2E;k*K X9a:lT

r`9_;~LxD 現在辛辣麵是即食麵中的最愛!

chi 2012-4-11 12:21

果然都是出前一丁麻油味最好

YANtime 2012-4-11 15:05

出前一丁的麵和麻油都好好味~Htz0sR"x!h2r9h
但公仔麵,我覺得好'林',一般啦{Q^e z6C;`y
所以,都係出前一丁比較好=)

Edward106 2012-4-12 14:26

我覺得2種都很好吃呢~~~~

KISAKI001 2012-4-13 12:28

我覺得韓國的公仔面更好吃,就算浸久了也不會糊,而且面條很有咬口。不管是三養還是辛辣面都好吃,不過要韓國制的好一點。
頁: [1] 2
查看完整版本: 大家中意食出前一丁/公仔麵