發新話題

問題解答區```>VVV<

問題解答區```>VVV<

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:琦漾 您是第12883個瀏覽者
問題解答員:琦琦(我本人)>333<

問題解答的範圍"限GIF/PI/PS的問題```

有咩問題禾會盡量解答架```@ w @

--------問問問--------
名子:
問題:
範圍: (GIF/PI/PS)

名子:~■戀■~
問題:琦b,,點解人地整dBanBan可以整到d字斜起來GEE*??
         例如:
範圍: (PS)

引用:
原帖由 ~■戀■~ 於 2006-5-7 11:17 AM 發表
問題:琦b,,點解人地整dBanBan可以整到d字斜起來GEE*??
         例如:
---- ...
HIHI-*
EE*戈我係用GIF5*整GAAA..>VVVV<"

引用:
原帖由 ~■戀■~ 於 2006-5-7 11:17 AM 發表
         例如:
---- ...
呢個用GIF5整既`

睇圖啦```

(5秒轉一次圖)

名子:牙珊
問題:點樣可以把圖整閃
範圍: ps

引用:
原帖由 呀珊 於 2006-5-21 07:57 PM 發表
名子:牙珊
問題:點樣可以把圖整閃
範圍: ps
咩係''整閃''呀...-33333-"

引用:
原帖由 雪凝 於 2006-5-9 12:27 AM 發表

呢個用GIF5整既`

睇圖啦```

(5秒轉一次圖)
琦B..想問一下..
你教學的字係咩字型-VVV-"??

姐係唔身冇閃
要整都哥個圖閃

引用:
原帖由 淇` 於 2006-5-23 08:27 PM 發表

琦B..想問一下..
你教學的字係咩字型-VVV-"??
是"華康飾藝體"唷```

發新話題