發新話題

[新手介紹] 新手報導

咪係囉..=3=又唔見有人玩我..哈哈

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2007-1-1 10:13 PM 發表
咁我黎認做大家姐啦...XDXD
呵呵*
係!大家姐有咩吩咐請出聲...

-VVVVVV-''
好乖的細佬..XDXD

引用:
原帖由 風之紫嵐 於 2007-1-1 10:16 PM 發表
咪係囉..=3=又唔見有人玩我..哈哈
你想我玩你請講...玩到你點都得...^^

引用:
原帖由 komatic 於 2007-1-1 10:22 PM 發表

你想我玩你請講...玩到你點都得...^^
不用了不用了...客氣客氣..點敢操勞你

我又想要兄分姐妹唷/0\""傑傑仔有敏敏姐b真好..=3=
ho羨慕ar/-\"

哈哈!乜嵐嵐都係新人麼??

我中意玩傑大佬多D喎…唔中意玩嵐嵐

引用:
原帖由 蕉蕉 於 2007-1-1 10:26 PM 發表
哈哈!乜嵐嵐都係新人麼??

我中意玩傑大佬多D喎…唔中意玩嵐嵐
我好新嫁咋..=3=黎左一個月都冇..不算新嗎"?我都係唔係早傑傑好多註冊之嗎..

你點都新唔過我哇嵐嵐…我一入黎…你係到lu...哈哈!!

唔夠你新..但係me都係新嫁嗎=3=""

發新話題