發新話題

大家會不會去HKCW.- -+同人必去.XD.(被巴)

引用:
原帖由 天櫻 於 2007-1-23 09:09 AM 發表
唉...我那天應該上班..去不了/ . \
只可把錢存來下次吧..

我可能下午4--5點左右出現~xd~因我上班時間.太早了..7點到下午3點多..
>^<"不知會不會見到你們~^^
xd~!!哈哈...
可能只差一點點..即可以見面...
可惜偏偏剛剛擦過.=3=""

因為.xd~!!!!!我係果度可能會全日.-3-+同你擦身而過.XD.(被巴)

[某:=.=邊會咁好彩.]
萬年潛水~間中會上水面(被毆飛死)

= =..擦身而過.不是不可能阿..我下班之後會去阿.xd~

是不是好像小說一樣 2個人擦身而過之後..對對方一見鐘情阿=-=or 好難忘=-=""

---

你是女的吧~xd~我不介意跟女人上床xd~~你要上一下嗎~~
我有6個老公都是女人~我天天都有抱她們xd~我也有吻她們xd~~呵~~

我不喜看gl 但我不介意有美女跟我上xd~~

xd~見了你都不知是我la~xd~~

我換了髮型 衣著~xd~~
現在上街比較男性了xd~~

引用:
原帖由 天櫻 於 2007-1-24 03:16 PM 發表
xd~見了你都不知是我la~xd~~

我換了髮型 衣著~xd~~
現在上街比較男性了xd~~
=3="我是雌雄同體.=.=""

=.=+你都唔會認到我的.哈哈.=.++

@@咁即係同我一樣....男女都食.xd~
睇下到時會唔會對你一見想食xd~

你比我高吧..= = ... ....我會唔會比你食時..變左受...-0-.....

引用:
原帖由 天櫻 於 2007-1-24 05:07 PM 發表
@@咁即係同我一樣....男女都食.xd~
睇下到時會唔會對你一見想食xd~

你比我高吧..= = ... ....我會唔會比你食時..變左受...-0-.....
= ="不怕話你知....
我在某論壇......是最矮的那個.....

我F5.- -但我高度..比F某壇的.....幾個F2高過.= ="

我的高度是.152CM....= =''問你怕未.....

= =+我..嘿嘿;..我是雌雄同體.當然男女都食.XD~!!!.(被毆飛至宇宙盡頭)
=X="我先前/.玩心理測驗..我次次玩都係測到...= =+ 我係攻.XD~!!!!

引用:
原帖由 天櫻 於 2007-1-24 03:15 PM 發表
= =..擦身而過.不是不可能阿..我下班之後會去阿.xd~

是不是好像小說一樣 2個人擦身而過之後..對對方一見鐘情阿=-=or 好難忘=-=""

---

你是女的吧~xd~我不介意跟女人上床xd~~你要上一下嗎~~
...
= ="一見鍾情....我不會的..(未試過)
因為我是絕情絕色的...= =""

=o=""我是雌雄同體.- -+當然不介意...

=3=""可是..= =+我是做攻.xd~!!!!

-0-嘻~152.~呵~我156~比你高~xd~可能到我吃你~巴光你~

引用:
原帖由 轉生。楓 於 2007-1-23 10:45 PM 發表

=口="咁激.........生命中......

點解咁講.
因為那一次是同我生命中最重要的人去~
但如今她已選擇離我而去..
對我而言..我的心已死...
除了繼續整好這個充滿意義的論壇外..我什麼也不想去做了~

引用:
原帖由 天櫻 於 2007-1-26 08:59 AM 發表
-0-嘻~152.~呵~我156~比你高~xd~可能到我吃你~巴光你~
=x=+到戰埸上...(床)
沒有分高矮吧.XD∼!!!

-O-+你身經百戰.0.?
= =+我不怕你的.XD∼!!!

發新話題