發新話題

情人節...你地會點過

整朱古力會唔會好麻煩的唷=________='?

引用:
原帖由 不大不小的檬 於 2007-2-6 09:46 PM 發表
老朽捨棄了生命
也要吃光你的竹糕蓮(朱古力)
好呀...你講嫁...WAKAKA
[url=http://davf.daisypath.com/mGk6p8.png?IPIwAyjj[/img][/url]

=______=我都想送朱古力..
無奈我的朋友要玫瑰花..

引用:
原帖由 於 2007-2-6 09:46 PM 發表
食的那個比較麻煩
因為有後遺症- -+||

引用:
原帖由 於 2007-2-6 09:46 PM 發表
點會呢@@有心就覺得容易啦^__^
[url=http://davf.daisypath.com/mGk6p8.png?IPIwAyjj[/img][/url]

引用:
原帖由 阿湖 於 2007-2-6 09:47 PM 發表

好呀...你講嫁...WAKAKA
絕對
假如我有吃少一粒的話
罪我年年有竹糕蓮食..(超慘的..)

引用:
原帖由 淇` 於 2007-2-6 09:47 PM 發表
=______=我都想送朱古力..
無奈我的朋友要玫瑰花..
摺紙玫瑰@@"

九蚊枝果種...... ~___~

我有冇份嫁戴寶/_________\

引用:
原帖由 淇` 於 2007-2-6 09:52 PM 發表
九蚊枝果種...... ~___~

我有冇份嫁戴寶/_________\
沒有你的份
因我要吃光光

~____~你死定了
食一粒都要住半年院啊...