發新話題

[公告] 會員生日時間表!!___]]

哇...好多10月既人牙>oo<"
全部刀係天秤庭^_________^
令仔令女*泥架BO`  * = ] ]

@33@  看來不可以說太多秘密在此了- -

我班的人上來玩了  T^T

引用:
原帖由 冰雪 於 2007-2-14 08:35 PM 發表
@33@  看來不可以說太多秘密在此了- -

我班的人上來玩了  T^T
你有D咩秘密呀..@W@???

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2007-2-14 11:16 AM 發表
係依照E個POZ的資料整GA`

http://ds-hk.net/viewthread.php?tid=20352&extra=page%3D1

SOR`啊,,冇+到妹B`>/\<
E+整返NA‘
嗯嗯`!! 見到喇`!
THX`姐bb`!
這裡是所有青春的回憶墳墓。

好愛、好愛那個曾經這麼用力愛過你的我,
我們當一輩子的好朋友吧。

食左好大隻死貓啊/_________\
個個見唔到自己刀怪我T^T

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2007-2-15 05:30 PM 發表
食左好大隻死貓啊/_________\
個個見唔到自己刀怪我T^T
SOR`!
姐bb`唔好嬲嬲....
妹bb`錫返你...!!
啜啜~卜`!
這裡是所有青春的回憶墳墓。

好愛、好愛那個曾經這麼用力愛過你的我,
我們當一輩子的好朋友吧。

引用:
原帖由 TW 於 2007-2-15 08:16 PM 發表

SOR`!
姐bb`唔好嬲嬲....
妹bb`錫返你...!!
啜啜~卜`!
YAYA.,,>W<
有妹豬錫錫,,
食死貓刀低也=W=XD

沒有我的生日 ...
我被忽略了 T.T"

不是啦,,不是啦>0<
+返了=]

---