發新話題

[新手介紹] 血月真野~錫住我呀~啜!!!! ^.~

引用:
原帖由 文b豬 於 2007-3-5 05:49 PM 發表
下..好串係你話我離哂題-_-  人地講歷史

我講錢= =" 你唔話人地離題 係要話我~??
人地講歷史係同個題目有關

你講錢同題目有咩關係

呢度係新手報到區

係歡迎新手

唔係討論問題既地方

唔關我事la~_~"

仲知 佢無啦啦罵me/o\

心靈傷心>o<~

歡迎~~
我可以幫你申請msn

引用:
原帖由 文b豬 於 2007-3-5 05:49 PM 發表
下..好串係你話我離哂題-_-  人地講歷史

我講錢= =" 你唔話人地離題 係要話我~??
我  又  唔  認  識  妳  ~  做  咩  無  啦  啦  串  妳
只  係  見  到  壇  規  第  一 版  第  一  條  寫:
1. 請發帖去正確的討論區
   回覆主題時,亦要留意不可有離題的言論~

而  只  見  到  妳  一 個  無  啦  啦  離  題
身  為  版  主  甘  對  會  員
真  估  唔  到  第  2  次  上  就  比  D  版  主  甘  對  待
引用:
唔關我事la~_~"

仲知 佢無啦啦罵me/o\

心靈傷心>o<~
係  唔  關  我  事  呀  ~  我  又  冇  做  錯
係  我  冇  啦  啦  比  妳  鬧  呀
我  冇  錯  點  解  要  比  妳  鬧  呀
妳  唔  歡  迎  人  都  唔  駛  甘  呀
妳  令  到  我  覺  得  呢  到  好  討  厭  呀

引用:
原帖由 不大不小的檬 於 2007-3-5 06:47 PM 發表
歡迎~~
我可以幫你申請msn
真  係  甘  可  以  麻  煩  你  嗎  ?

引用:
原帖由 血月 於 3/5/07 07:59 PM 發表

我  又  唔  認  識  妳  ~  做  咩  無  啦  啦  串  妳
只  係  見  到  壇  規  第  一 版  第  一  條  寫:
1. 請發帖去正確的討論區
   回覆主題時,亦要留意不可有離題的言論~
而  只  見  到  妳   ...
唔係哇..!! 夜玥唔令人討厭的T^T
夜玥係個好溫暖既壇仔..甚至係1個家
我希望你會繼續留係到..
我地個個都會歡迎..
不過..第1次見面..多多指教>v<!!

我們說歷史...是在影射現時論壇的架構~

血月...歡迎你呢@______@"
如果妳應該本壇有任何令你討厭之處的~
我便先道歉好了~
希望妳以後會多上論壇呢^______^

引用:
原帖由 於 2007-3-5 08:05 PM 發表

唔係哇..!! 夜玥唔令人討厭的T^T
夜玥係個好溫暖既壇仔..甚至係1個家
我希望你會繼續留係到..
我地個個都會歡迎..
不過..第1次見面..多多指教>v<!!
引用:
原帖由 淇` 於 2007-3-5 08:11 PM 發表
我們說歷史...是在影射現時論壇的架構~

血月...歡迎你呢@______@"
如果妳應該本壇有任何令你討厭之處的~
我便先道歉好了~
希望妳以後會多上論壇呢^______^
想  姐  姐  ~  淇  姐  姐  
多  謝  妳  地  呀  ~  妳  地  不  用  道  歉  ~  因  為  不  是  妳  們  的  錯
我  要  文  B  的  共  開  道  歉  
原  本  好  好  地  朋  友  介  紹  個  論  壇
今  次  第  一  次  正  式  上  線  
都  係  第  一  次  見  到   D  甘  樣  GA  人
做  事  完  全  唔  負  責  任  ~   非  常   失  望

漏了我的帖子呢/________\
不過要文哥子道歉也是應該的@W@
好了好了!!
沒事了>W<
天下太平XDDD

就我代他道歉好了~
無謂小事化大~
希望你在本壇玩得更開心~

發新話題