發新話題

有冇人入黎同我傾下..

你咪行過去,,扮唔小心撞到佢,,
跟住你講聲SOR,,
跟住就講多D野囉

引用:
原帖由 於 2007-3-15 09:21 PM 發表
你呢種情況同我1樣
明明自己有好多野想同佢講
成日有開心事想同佢分享
唔開心果陣有佢安慰自己
有時仲想即刻可以見到對方
但係..
見到對方之後..1句說話都講唔出
-v-"放心吧!! 你要主動D
如果唔 ...
如果我行過去同佢講左hi..但係之後應該做咩好..我一見到佢..
個講好似啞左..very緊張..我真係好想同佢講野,,嗚嗚

引用:
原帖由 戀愛無知 於 2007-3-15 09:25 PM 發表
你咪行過去,,扮唔小心撞到佢,,
跟住你講聲SOR,,
跟住就講多D野囉
咁都得..咁樣好似唔係幾好咁..

引用:
原帖由 ivll 於 2007-3-15 09:21 PM 發表

大膽少少吧!!
如果唔係好容易損失的"
說說笑也好"
如果係損失的話..我都損失左成年la

引用:
原帖由 細平 於 3/15/07 09:26 PM 發表

如果我行過去同佢講左hi..但係之後應該做咩好..我一見到佢..
個講好似啞左..very緊張..我真係好想同佢講野,,嗚嗚
我同佢每次見到面..都係hi完1句就要各行各
你唔好好似我咁..見到面都唔識去珍惜
-v-"你大膽D..比D信心自己!!

引用:
原帖由 於 2007-3-15 09:39 PM 發表

我同佢每次見到面..都係hi完1句就要各行各
你唔好好似我咁..見到面都唔識去珍惜
-v-"你大膽D..比D信心自己!!
聽完你地咁講..我都希望去撞下佢..如果比我撞到佢
希望我今次會同佢 say hi la   
希望你地支持我..

我覺得我有d似電車男=0=""

呢D野1定要自己爭取的!!
以前既我..我成日都會企係佢出現既地方
為既..只係想見到對方1面
不過而家..就..

中意一個人要有勇氣
愛一個人要有財氣

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2007-3-15 10:09 PM 發表
中意一個人要有勇氣
愛一個人要有財氣
財氣..都關事..咁得意

引用:
原帖由 於 2007-3-15 09:56 PM 發表
呢D野1定要自己爭取的!!
以前既我..我成日都會企係佢出現既地方
為既..只係想見到對方1面
不過而家..就..
宜家點呀...介唔介紹講比我地聽下

發新話題