26 123
發新話題

[閒聊] 扣分...?!

扣分...?!

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:freeapple 您是第2940個瀏覽者
《獎勵訊息》:今天是我的幸運日,獲得了現金24個Dream幣

琴日我考PAPER2 CE...
咁係LISTENING....
咁聽完LISTENING...佢叫我TAKE OFF EARPHONES AND TURN OFF THE RAIDO...
咁我就以為...佢同中文一樣...
可以唔TURN OFF都得...
咁我冇TURN OFF到...
咁由10:45已經聽完個RAIDO...
到左11:45有個監考員捉我呢樣野...
佢就話........果到已經月講到明..要TURN OFF THE RAIDO...
咁你冇做...我就要報告上去考評局...
咁我真係以為...同中文一樣..可以揀...
之後....個監考主任.....就寫報告..
果個監考員就係咁講........講野有骨架...
好似以為監考CE有得升職咁...
唉....果個監考員就講埋D好有骨又好嚇人ge野...
好採...個監考主任好人....
叫佢收聲...唔好嚇人....

好採我個RAIDO冇MP3..亦冇帶果隻...
我諗應該扣好少分...

唉......原本以為會好"搵陣"咁拎到個 L2..
咁 L2 = E..
睇黎....都唔洗指意有 L2了...:sXe46cV: :sUn56Hf:

之後..同班FD去左飲茶~~~
佢地不停問我係唔係唔舒服...我答唔係...
因為..我都唔想比佢地知...
好驚影響到佢地!!!!

好開心有班咁好ge 朋友...:ste69ig:
同時...亦好唔開心......原來呢個世界有D咁ge老師(姐係個監考員)...:sxp64Jh:

anyway......我唔會耍mind呢件事....
因為....自己都有錯ge....

呢個論壇....係我考完PAPER2之後,,,
第一個發洩ge地方...
因為...我....D  FD唔知有呢個論壇~
ANDTHAN...我又唔可以同屋企人講...
又唔可以打日記...
打係呢度係最安全!!!!:slm66BC:

多謝大家ge收睇....

而加真係舒服好多......

我仲慘啦"
第一日:無寫題號
第3日:去錯考場
第5日:有張紙係計算機
..........
跟住仲唔知會點"

唔會扣分ga!
我個邊都有考生係咁呀!
不過d監考員冇理!
而且我問過之前d考生!
佢地都話唔會扣分ga!

引用:
原帖由 ivll 於 2007-5-6 04:39 PM 發表
我仲慘啦"
第一日:無寫題號
第3日:去錯考場
第5日:有張紙係計算機
..........
跟住仲唔知會點"
=.=''好蒙呀你!!!
    無寫題號  我諗扣小小分...
去錯考場??咁點算丫你???
有張紙寫住咩?

引用:
原帖由 freeapple 於 2007-5-6 04:47 PM 發表

=.=''好蒙呀你!!!
    無寫題號  我諗扣小小分...
去錯考場??咁點算丫你???
有張紙寫住咩?
咁我係果到考"
有張係完全唔關事既"
只係一d單位既轉換姐...

引用:
原帖由 da229900200 於 2007-5-6 04:46 PM 發表
唔會扣分ga!
我個邊都有考生係咁呀!
不過d監考員冇理!
而且我問過之前d考生!
佢地都話唔會扣分ga!
佢地寫埋報告喇wo~
唔會扣分?
我覺得寫左報告就要扣分...
佢仲話...遲d考評局會見我!!!!f46Zk:

引用:
原帖由 ivll 於 2007-5-6 04:54 PM 發表

咁我係果到考"
有張係完全唔關事既"
只係一d單位既轉換姐...
係果到考~~咁咪會扣分囉!!!

引用:
原帖由 freeapple 於 2007-5-6 04:56 PM 發表

係果到考~~咁咪會扣分囉!!!
佢話:呢d野係考評局決定

我諗你地最好放鬆d啦!
都考左,d野冇得變ga啦!
要向好既方面諗!

但係...冇好果方面...
唔係...最好果方面我地已經諗左...就係扣分喇...
最壞ge係...消失科目的分數~

26 123
發新話題