49 12345
發新話題

[閒聊] 入黎講下自己D興趣呀!!

我中意打排球~
跳舞~~
係MSN同人地傾計(壇壇都得哇)

引用:
原帖由 於 2007-5-7 22:04 發表
打排球..xD" [好鐘意的>v
係呀^^
我都鐘意睇鬼片嫁!
江湖我e家都有玩呀!
你俾心機作小說呀!
好想睇落去你果個"天台上的我們"
本人已開網上商店 - 草草咩都有

引用:
原帖由 lok_0719 於 2007-5-8 12:37 發表

講緊我阿@_@
呵呵~
係呀^^
不過你只係其中一個~
哇卡卡!!

引用:
原帖由 lok_0719 於 2007-5-8 12:39 發表
上網
聽歌
運動
留係屋企
打機
睇令女...XD
係男仔都鐘意睇令女啦!@@
唔係咩?

引用:
原帖由 蕉蕉 於 2007-5-8 22:17 發表
我中意打排球~
跳舞~~
係MSN同人地傾計(壇壇都得哇)
跳舞好呀A_A
我都好想學!
好多野好想學~
但係冇學到=]
遲D先算~

你想學咩舞也?~~
黎我個間學牙!!~~

回復 #46 蕉蕉 的帖子

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:四葉草
唔知呀-0-
我只係想學炸!
覺得d人好勁!
不過我諗住遲d學呀=]

引用:
原帖由 四葉草 於 5/8/07 10:22 PM 發表

係呀^^
我都鐘意睇鬼片嫁!
江湖我e家都有玩呀!
你俾心機作小說呀!
好想睇落去你果個"天台上的我們"
>3<"嗯嗯..好多謝你哇!!

回復 #48 想 的帖子

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:四葉草
唔晒^^
嘻嘻!!

49 12345
發新話題