發新話題

[閒聊] 5月份吹水區

放假都係約D FIREND 出黎玩GA啦!
搞下BBQ同打邊爐^口^
唉~~~~!
不過個個都唔得閒!

暑假仍然有搵工既諗頭..xD"
Um..暑假教會有個camp
@v@"應該會幾好玩的..kaka

另提..今日派左成績表..
:skQ47pc: 嗚哇哇哇...趺左3名哇
唉..都唔知考試點算好=[

引用:
原帖由 於 2007-5-9 08:53 AM 發表
暑假仍然有搵工既諗頭..xD"
Um..暑假教會有個camp
@v@"應該會幾好玩的..kaka

另提..今日派左成績表..
:skQ47pc: 嗚哇哇哇...趺左3名哇
唉..都唔知考試點算好=[
唔好再玩電腦,,溫書啦~呵呵

暑假對學生來說..係一段值得檢討的時間
但對返工的人來說,不知幾時才會出現自我檢討的時間

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2007-5-10 12:09 AM 發表
暑假對學生來說..係一段值得檢討的時間
但對返工的人來說,不知幾時才會出現自我檢討的時間
你地暑假都冇得放假嫁阿??

我得星期日有得放

引用:
原帖由 lok_0719 於 5/10/07 11:58 AM 發表

唔好再玩電腦,,溫書啦~呵呵
=\/="已經收心養性啦..
不過..xD" 貪玩既習慣仲係到..KA

我都唔知你開左個話題tim∼
本人已開網上商店 - 草草咩都有

引用:
原帖由 四葉草 於 2007-5-12 05:19 AM 發表
我都唔知你開左個話題tim∼
咁快d留多d言啦~~哈哈

好呀^^
一定多d黎!!
本人已開網上商店 - 草草咩都有

發新話題