發新話題

[分享] 本人的貨終於抵港~影左格仔相LA

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2007-7-15 08:29 AM 發表

香港鋪租貴
所以才這個價錢
你可以在YAHOO 拍賣場比較
我已經賣平過好多人
我知道Ar..
在香港E戈價錢已經好平GA LA""
my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

今日上左貨架
大家可以去睇睇
其實網上都睇得好清楚
由於第一次做這些生意
所以要比些優惠大家(只限夜玥會員)
有九析優惠
如大家睇岩的....可以告訴我..
可要求出來交收付錢.....
交收地點....在西九龍...時間就要預先約好
.......................................................................
如做得起.....我會再入不同產品....

-v-" 但係你點知我係邊個哇!?

引用:
原帖由 於 2007-7-15 10:59 PM 發表
-v-" 但係你點知我係邊個哇!?
本人不介意給你手提聯絡
你講得出我的手提就可以

有幾個我也看中呢...
昨天才去了西九龍 好像也有經過五樓啊...
下次去的會去看看

引用:
原帖由 zeushiuka 於 7/15/07 11:04 PM 發表

本人不介意給你手提聯絡
你講得出我的手提就可以
哦,,也好@\/@"
xD"  等我有時間就落黎睇睇啦

引用:
原帖由 於 2007-7-15 11:31 PM 發表

哦,,也好@\/@"
xD"  等我有時間就落黎睇睇啦
THANKS
希望多D人支持

引用:
原帖由 淇` 於 2007-7-15 11:29 PM 發表
有幾個我也看中呢...
昨天才去了西九龍 好像也有經過五樓啊...
下次去的會去看看
由於我的放置方法...出面看不太吸引
行入去會睇吸引D

they are so beautiful>3<
I like so of them too*V*
kaka=}

哇...
好令嘿...都好特別@@
>3<

發新話題