發新話題

D&S!雜誌 Vol.3

所需閱讀權限 1
引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2007-10-12 09:14 PM 發表
w0w .. 好多張'
蚊蚊作得文好感人 ^0^'
琦晝得好令 .. 點解我要做ah伯ge?! -口-'
好多都系關於日本!?
至於日本..因為我LIKE LA!!*

其實有很多都不是日本的野了..@_______@''

不過一些動漫等都是日本出的,,

所以可以造成很多關於日本的吧!?*
my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

引用:
原帖由 ceci~敏 於 2007-10-13 11:47 AM 發表

咁點解我要做師奶GE??"

做師奶可以節省$$的嗎?!*

不過個故事場面真的很搞笑的~
做師奶當然不可以節省$$啦..

只是有節省$$的頭腦`XD"

沒辦法吧`天使沒收入`XD"

引用:
原帖由 ceci~敏 於 2007-10-13 11:45 AM 發表

咁我都要一隻公仔la..xD''

今次琦琦話得好令呢]]

SUP*
要暗暗夾啦`XD"-V-

THZ"SUP*喔..>3<

引用:
原帖由 雪凝 於 2007-10-13 12:07 PM 發表

做師奶當然不可以節省$$啦..

只是有節省$$的頭腦`XD"

沒辦法吧`天使沒收入`XD"
下..天使竟然沒有收入''

不行了!

那裡有錢買野食和買野用ar??"
my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

引用:
原帖由 雪凝 於 2007-10-13 12:08 PM 發表

要暗暗夾啦`XD"-V-

THZ"SUP*喔..>3
不如暗暗夾俾每人一隻la..

那大家也有了!!*
my blog :
歡迎參觀及留言哦!

話我嘔心..........唉    好:sYI86n7: 傷心

估唔到淇主人咁講我

不過畫得我幾好    我非常滿意:sL829WG:

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2007-10-13 02:44 PM 發表
話我嘔心..........唉    好:sYI86n7: 傷心

估唔到淇主人咁講我

不過畫得我幾好    我非常滿意:sL829WG:
哈哈..

很意外的回答..XD"

滿意就好`呵,,

引用:
原帖由 ceci~敏 於 2007-10-13 12:36 PM 發表

不如暗暗夾俾每人一隻la..

那大家也有了!!*
因為CECI和小苦都在人間界做警察,,

當然是用CECI和小苦的人工吧`XD"

進步了=]
不過, 我還是喜歡把圖POST出黎=W=" 高要求-3-''
旦系, 丫, 不介意給點評語吧*!?
次序有點亂*
文章很好, 令人感動=]
漫畫也很好唷!!線條深色了很多*
心測都好玩=]
不過, 教人煮野食, 會吾會多左小小尼*!?
因為太多文字=____="

引用:
原帖由 小苦 於 2007-10-13 03:51 PM 發表
進步了=]
不過, 我還是喜歡把圖POST出黎=W=" 高要求-3-''
旦系, 丫, 不介意給點評語吧*!?
次序有點亂*
文章很好, 令人感動=]
漫畫也很好唷!!線條深色了很多*
心測都好玩=]
不過, 教人煮野食, 會吾會多 ...
線條深色了是因為之前的是鉛筆畫..現在的是直接用黑筆畫出來的畫`@V@"

發新話題