13 12
發新話題

[潮流事物] 秋冬之長靴

秋冬之長靴

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:╭牙蚊* 您是第3396個瀏覽者

我比較鐘意無踭既靴=v=

引用:
原帖由 於 2007-11-14 05:27 PM 發表
我比較鐘意無踭既靴=v=
我之前係灣仔見5個D無踭..真皮
係今年好IN 的好似水鞋高身個D......300-500幾蚊每對...非常抵...BUT 我諗左好耐冇買到
有D可惜...因為之後去東角見到一模一樣成8百蚊~~~~~~~~~~~~

i like this kind of boots too thx for sharing

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2007-11-14 05:49 PM 發表

我之前係灣仔見5個D無踭..真皮
係今年好IN 的好似水鞋高身個D......300-500幾蚊每對...非常抵...BUT 我諗左好耐冇買到
有D可惜...因為之後去東角見到一模一樣成8百蚊~~~~~~~~~~~~
可惜我沒資格穿這麼高的boots/3\

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 11/17/07 05:41 PM 發表

可惜我沒資格穿這麼高的boots/3\
-\/-"...蚊蚊既心情同我1樣吧

這個不錯呢...

有幾雙還不錯...第1.對喜歡

引用:
原帖由 淇` 於 2007-11-17 07:25 PM 發表

這個不錯呢...
i think so...型

[發帖際遇]: f.alice參加論壇辯論大賽, 獲得現金10Ds幣.
引用:
原帖由 淇` 於 2007-11-17 07:25 PM 發表

這個不錯呢...
我都最鐘意呢對!
其他都唔錯...XD
不過我鐘意黑色多d...

13 12
發新話題