38 1234
發新話題

[討論] 呵呵呵,XD大家來圍圈圈吹水..

呵呵呵,XD大家來圍圈圈吹水..

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:轉生。楓 您是第2810個瀏覽者

好吧.XD
首先感謝入左黎既你地.XD

可先自我介紹嗎,.XD?
因為甚麼我極多人唔識/口=""""
[某:楓= =因為你是新到不行的.當然沒人識]

@X@這度有多少人繒畫的.????[好奇想知一下]

XDD
誰人有玩開PS2.?-3-打機那個

/V\"小的是轉生。楓.新手一名
歡迎向我掉雞蛋XD

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
出條IQ題 XDD

有咩鷹係識打桌球.???

希望以上咁多題.有題岩大家講,.XD
萬年潛水~間中會上水面(被毆飛死)

腐大人到處一游~

新年快樂~~

就黎過年啦@@
大家有咩做?
本人已開網上商店 - 草草咩都有

引用:
原帖由 !玫瑰園! 於 2008-1-23 08:20 PM 發表
腐大人到處一游~

新年快樂~~
0.0/腐的+1
同類.XD[握手](被打)

引用:
原帖由 四葉草 於 2008-1-23 08:21 PM 發表
就黎過年啦@@
大家有咩做?
@@準備HKCW25既野

@3@同唱K.同DFD聚下.
*0*有假期呀.

咩鷹識得打桌球

咪就係我囉=w=

純粹搞下事姐

新年打算去澳門玩  =]

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2008-1-23 08:30 PM 發表
咩鷹識得打桌球

咪就係我囉=w=

純粹搞下事姐

新年打算去澳門玩  =]
XDD噗...ID真係岩.哈哈
其實係..0.0/
其實就真係 只要係鷹就識打.=-='

因為

英式桌球

[楓:好吧..大家..可圍毆我..但.不要打面啦.><(逃)..]

哇哈!
新年周圍拜年!
跟住同班FD狂玩狂玩!
呵! -v-當然要食蘿白糕啦!我最鐘意食的

鷹仔阿哥*
去澳門記住買杏仁餅比我哇=\/="
買多D我都唔介意的!
只要你送到比我就得了xD"

引用:
原帖由 於 2008-1-23 08:35 PM 發表
哇哈!
新年周圍拜年!