發新話題

[詢問] 黑社會...

引用:
原帖由 無情 於 2008-7-1 02:26 AM 發表
[發帖際遇]: 無情因為發出問題難倒壇主,獲獎金現金50Ds幣.

樓上唔洗羨慕呀
自己識返個黎protect你都得ga
哦=.=

[發帖際遇]: 無情向管理員賄賂不果, 罰了現金29Ds幣.

係未一個好好的advice na??

引用:
原帖由 芹..bb 於 2008-6-24 07:14 PM 發表

如果D警察冇用呢?
差佬冇用都點都好

起碼唔洗死先既

擋到一陣哥陣就走到啦

樓上講得好呀
差佬的使命就係
佢唔入地獄,,邊個入呀??

話就話法治社會

得個講字,香港唔係咁好架

警察......就好似我fd咁講

只係一個有牌既爛仔姐-W-

[發帖際遇]: 芹..bb在路邊踩到糞便, 慌忙中不見了現金1Ds幣.
引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2008-7-4 08:48 PM 發表

係呀係呀~

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2008-7-4 08:48 PM 發表

擺明就係la
佢地d行為分分中仲衰過一般的人呀
之不過佢係police我地咬佢地唔漲炸ma

[發帖際遇]: 芹..bb玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金4Ds幣.
引用:
原帖由 木木火 於 2008-7-1 06:22 PM 發表

差佬冇用都點都好

起碼唔洗死先既

擋到一陣哥陣就走到啦
咁都冇用嫁∼∼
不要輕易說愛,許下的承諾就是欠下的債!

咁檔得一陣就一陣ga la
唔係我地洗咩比$黎養佢地呀

發新話題