發新話題

[閒聊] 你幾多碎=3

[發帖際遇]: 想在饅頭店賣饅頭賺到現金10Ds幣.

我覺得15歲已經好老.gif" smilieid="142" border="0" alt="" />

[發帖際遇]: 無情收取租客本月房租現金10Ds幣.
引用:
原帖由 於 2008-6-6 05:45 PM 發表

我覺得15歲已經好老.gif" smilieid="142" border="0" alt="" />
....//
咁我未已經好好老

引用:

那我豈不是也超老?
可憐了

就是呀....///
15碎年輕人也

-v-"好懷念以前活活潑潑既我呢

[發帖際遇]: freeapple偷飲大量啤酒醉了,醒來不見現金16Ds幣.

18歲卜卜脆!
不過..年尾就19喇!

引用:
原帖由 freeapple 於 2008-6-7 09:34 PM 發表
[發帖際遇]: freeapple偷飲大量啤酒醉了,醒來不見現金16Ds幣.

18歲卜卜脆!
不過..年尾就19喇!
me2呀...///
你幾月生??

[發帖際遇]: 想在饅頭店賣饅頭賺到現金35Ds幣.
引用:
原帖由 無情 於 7/6/2008 09:11 PM 發表
[發帖際遇]: 無情開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金300Ds幣.

你e+唔活潑ma??
唔啦-W-"變得文靜左

[發帖際遇]: 口一口贏了ps3比賽冠軍,獲獎金現金50Ds幣.
引用:

"老人是也~~~"以後咪要咁自稱lo~我
不過其實我都想反反
細細個既時候a~~~(1-3歲左右la~~)
想當年~~
本小姐
又天真~~
又無邪~~
又活潑~~
又好動~~
又可愛~~
追求者排到去南北極a
唉~~~e+老lu~~
人老色衰~~不及當年勇呢~~(謎之聲:你up完廢話未a??)
都係細細個好~~~起咪多人錫嘛~~
不過都係痴人說夢話ja嘛~~
老唔老睇心既ja~~~好似我咁~~其實我係3歲既情商

成長是天賜的禮物便該好好活著。
不管未來好與壞,也是值得經歷的事情。
是時候訂下目標,然後去完成。

發新話題