發新話題

[自貼] 2008年考試人生篇...只留了有一張...

2008年考試人生篇...只留了有一張...

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:├敏└ 您是第3664個瀏覽者
[發帖際遇]: ├敏└收取租客本月房租現金23Ds幣.

溫書溫書~~

但你地話我真的有嗎?

呵呵~

琴日玩電腦到9點幾~~

好似老左咁~~

冇計啦~~

"溫書"ma

真係溫??

no??

而家係啦~~,,,

[hide][/hide]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

[發帖際遇]: 蕉蕉在路邊做小販, 本日賺到現金181Ds幣.

嘻=]大家1齊努力吧``
我呢排都好努力``
個樣都好殘耶``-3-"
我玩電腦玩到12點幾先繼續溫書``

kkkkkkkkkkkkkkkk

引用:
原帖由 蕉蕉 於 2008-6-10 08:20 PM 發表
[發帖際遇]: 蕉蕉在路邊做小販, 本日賺到現金181Ds幣.

嘻=]大家1齊努力吧``
我呢排都好努力``
個樣都好殘耶``-3-"
我玩電腦玩到12點幾先繼續溫書``
我好d~~\
我係11點幾~~*-
但係其實冇溫~
只係擁抱佢~~

引用:
原帖由 Andrew999 於 2008-6-11 08:49 PM 發表
[發帖際遇]: Andrew999幫助警察抓賊, 獲得獎金現金100Ds幣.

你好勤力~~~我就冇呢種動力啦
睇左d相你就知,,,
我係咩都冇做過...

擁抱佢,,
哈=]
我要考好d哇,,
因為上學期,,
我呢,,37個人,,
我考30,,
係咪好強xD

睇下先-口-!
我吾洗溫書xd

引用:
原帖由 小苦 於 2008-6-12 12:24 AM 發表
睇下先-口-!
我吾洗溫書xd
好呀~~
睇左之後你就會覺得...
我都係...

引用:
原帖由 蕉蕉 於 2008-6-11 09:12 PM 發表
擁抱佢,,
哈=]
我要考好d哇,,
因為上學期,,
我呢,,37個人,,
我考30,,
係咪好強xD
我想考好d,,,
但係就係想擁抱佢多過睇佢....
我上次39考26,,,
都唔多好..

[發帖際遇]: 幽靈玩小豬樂園, 獲得現金50Ds幣.

似乎要認真點溫豬啊

發新話題