發新話題

[閒聊] 你的身邊有無呢類既朋友

[發帖際遇]: 藍兒錢包不見了, 丟失了現金1Ds幣.
引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2008-6-18 13:50 發表
其實你e種已經唔係最可怕ge朋友了/_______\
最可怕的是,,
係你面前同你好fd,,
但係其他人面前就係咁插你-___-"
我最驚同d種咁假ge人做朋友.
真係唔知幾時會激嬲佢係其他人面前唱我-3-
我班入面都有d咁ge人,,
...
我隔離班都有d咁ge  人~
戈d人真係好卑鄙~

你當人係朋友但人地都唔當你係就唔好要呢個FD

好fake o既人當然係人生中係唔少得
每個人身邊都總會有一.兩個咁o既人
就算佢唔係對著你攏出一個好fake既樣子
可是見到佢不停為左拿一d名校既notes..
even佢心中係唔喜歡個個人
但佢依然會去同佢做朋友
為既就係一份notes

我個fd佢會約你
但就會不停放你飛機
佢可以早上答應你去..
放學個陣已經好'"自然"咁放左你飛機
完全唔會say sorry
而且佢特別喜歡向我放飛機
次次都係咁

唔會理你感受
有時都真係想打佢一餐

引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-18 01:38 PM 發表
我都冇d咁ge  fd∼
戈d人本身就已經冇乜朋友∼

不過我就有個已經18 age∼仲要好高∼
仲係成個小朋友咁∼
簡中有下小朋友心性冇問題...
但係佢日日都係咁∼
小小野佢又發脾氣..
做d野成 ...
li 2個我識唔識ga??
算la
一樣米養百樣人呀
到必要ge時間先同佢開火ba

識GA∼激嬲你戈個∼
講得好"一樣米養百樣人"

頂...///
係戈個野呀...我都估到ga la
我到e+都勁不滿佢lor

哼...佢又會有獎攞lor∼(黃埔戈到)
勁x lor∼

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2008-6-18 01:50 PM 發表
其實你e種已經唔係最可怕ge朋友了/_______\
最可怕的是,,
係你面前同你好fd,,
但係其他人面前就係咁插你-___-"
我最驚同d種咁假ge人做朋友.
真係唔知幾時會激嬲佢係其他人面前唱我-3-
我班入面都有d咁ge人,,
...
講得好呀>b<
我之前就識左呢d咁ga人
明明同佢好fd
點知聽人講佢會係背後講我壞話
同佢講過d野,唔駛第二日,即日就會同你傳開去
真係咩野人都有!

引用:
原帖由 kerotoma 於 2008-6-18 10:57 AM 發表
[發帖際遇]: kerotoma販賣軍火, 不小心賺到佣金現金85Ds幣.

我o既好朋友..唉
一個超級大小姐脾氣
永遠認為自己係o岩的
而琴晚..
我只不過拿相機影左佢一張相..
佢就好像我犯左不可原諒的大錯咁
"啤"住我..用 ...
唉,大小姐脾氣唔係問題
最幣係前一刻明明仲好好笑容
下一刻你做左d佢唔likey ga野((就好似影佢相))
佢就會好似黑面神咁
駛唔駛呀=_=
唔中意我下次咪唔做lo
我又唔係你肚裡面果條蟲
點知你唸咩wo
所以.....唉
要有fd做,呢d野就要當無野,算吧啦

@@
我都有個同學都係好大小姐既性格
一唔岩佢心意~~佢就會好大聲吼你
非要你迎合佢
不過其實唔好講人
我自己都好似差不多T_T
(心裡面總係覺得自己好衰~因為以上既例子~我都好似曾經做過(注:係好似)
成長是天賜的禮物便該好好活著。
不管未來好與壞,也是值得經歷的事情。
是時候訂下目標,然後去完成。

發新話題