發新話題

[閒聊] 這個論壇的人都是乖寶寶啊~

[發帖際遇]: 藍兒開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金300Ds幣.
引用:
原帖由 無情 於 2008-6-24 15:56 發表
多謝多謝
都係考試戈時先會咁姐
其他時間我就唔會咁黎虐待自己ga la
個個人都係考試先係咁~
真係唔會咁咁黎虐待自己~

引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-25 03:12 AM 發表

我傍晚有睡的~
我冇你咁厲害~~
我訓左一定唔知醒lor
so我唔敢訓

引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-25 03:14 AM 發表
[發帖際遇]: 藍兒開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金300Ds幣.

個個人都係考試先係咁~
真係唔會咁咁黎虐待自己~
對,,,
真是學生之苦呀

[發帖際遇]: 藍兒獲得壇主賞識,壇主送出現金22Ds幣.

快了快了...還有2年就畢業了∼

我仲有1年炸
之後就要煩大學d野na
唉...

你唔而家諗店佢∼

我諗左考邊到n讀咩gala

[發帖際遇]: 藍兒見到壇主的真面目,壇主送出現金53Ds幣.

去邊到讀AR∼???
轉去另一個貼講∼
唔好係到講!∼

[發帖際遇]: 藍兒贏了ps3比賽冠軍,獲獎金現金50Ds幣.
引用:
原帖由 芹..bb 於 2008-6-26 23:59 發表
[發帖際遇]: 芹..bb看到路邊的乞丐, 施捨了現金50Ds幣給乞丐.

都唔算呀
此話何解∼???

發新話題