發新話題

[閒聊] 有朋友願意來聊天嗎

引用:
原帖由 無名 於 21/6/2008 09:45 PM 發表

找D東西學學..
=W="um,,我都有諗過
不過有好多學完之後都無咩用..

假期工.......可以令人成熟D
對多D人和事是好的....對將來面對社會一定有幫助
不過都要在暑期做好功課.....和溫習
樣樣都要平衡

諗起數學果2本暑期作業
真係....T__________T

我都e+仲未抽離到math exam時候ge痛苦xD

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2008-6-21 10:01 PM 發表
假期工.......可以令人成熟D
對多D人和事是好的....對將來面對社會一定有幫助
不過都要在暑期做好功課.....和溫習
樣樣都要平衡
求學時期..不應令自然分心

引用:
原帖由 於 2008-6-21 10:03 PM 發表

諗起數學果2本暑期作業
真係....T__________T
學業要緊...

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2008-6-21 10:06 PM 發表
我都e+仲未抽離到math exam時候ge痛苦xD
放鬆點...然後去玩一場..XDD

[發帖際遇]: 無名坐巴士的時候被小賊偷了一部NOKIA 6510手機, 損失現金36Ds幣.
引用:
原帖由 於 2008-6-21 09:59 PM 發表

=W="um,,我都有諗過
不過有好多學完之後都無咩用..
亦有好多東西學了畢生授用..

[發帖際遇]: zeushiuka見到壇主的真面目,壇主送出現金68Ds幣.

總之認為有用的..自己喜歡的就去做

喜歡就盡情做啦

發新話題