發新話題

[閒聊] 女孩來這邊~

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2008-7-5 11:57 PM 發表
係來之前個幾日唔好食生冷野就冇事的。。。大家留意下就OK
d timing都唔岩
唔知邊幾日ga
次次都係食左先算

引用:
原帖由 無情 於 2008-7-6 12:46 AM 發表

d timing都唔岩
唔知邊幾日ga
次次都係食左先算
有事咁點算呀~
不要輕易說愛,許下的承諾就是欠下的債!

冇事ge
不過可能會痛到fly起咁lor

引用:
原帖由 無情 於 2008-7-6 12:51 AM 發表
冇事ge
哈哈~~我都有試過~~
but 好食就食la~~
痛就痛~~又5係未痛過~~

引用:
原帖由 無情 於 2008-7-6 12:51 AM 發表
冇事ge
好假喎~

引用:
原帖由 芹..bb 於 2008-7-6 12:53 AM 發表

好假喎~
到你有M到戈時未試下lor
未有M就好難睇會到M痛戈種feeling ga

[發帖際遇]: 無情販賣軍火, 不小心賺到佣金現金119Ds幣.
引用:
原帖由 wendy梨 於 2008-7-6 12:53 AM 發表

哈哈~~我都有試過~~
but 好食就食la~~
痛就痛~~又5係未痛過~~
有性格,我中2

[發帖際遇]: 芹..bb在五星級酒店和MM HAPPY一晚, 花費現金18Ds幣.
引用:
原帖由 無情 於 2008-7-6 12:55 AM 發表

到你有M到戈時未試下lor
未有M就好難睇會到M痛戈種feeling ga
其實我有啦~明天係last  day~

[發帖際遇]: 無情在賭場爽了一把, 贏得現金21Ds幣.

好假lor
你d戲要惡補一下la

我都唔想嫁~

發新話題