發新話題

[閒聊] 原來 社區裡目前是無情最幸運!

[發帖際遇]: 無情在巴士上揀到現金100Ds幣.
引用:
原帖由 芹..bb 於 2008-7-1 11:08 PM 發表
咁又真係幾好運既~
好似你仲好運過我好多lor
仲話我

引用:
原帖由 天空 於 2008-7-1 11:13 PM 發表
甘細微的東西都被發現...無情真的好運
壇主連你都係咁ga

引用:
原帖由 芹..bb 於 2008-7-1 11:15 PM 發表
佢真係紅光滿面~
你又知我紅光滿面??
你見過我呀?

我沒有什麼運氣~

笑了...感謝你的分享;D

引用:
原帖由 無名 於 2008-7-2 01:14 AM 發表
我沒有什麼運氣~
做得壇主都已經好夠運氣la

[發帖際遇]: s9706偷了管理員秘錄,被罰現金8Ds幣.
引用:
原帖由 ponponin 於 2008-7-1 10:42 PM 發表
[發帖際遇]: ponponin贈送給朋友現金3Ds幣.

此話怎麼說呢?

因為發帖越多  際遇也越多   結果PNOPONIN  今天心血來潮跑去看看  發現前九名都是同人  名次也都沒變動!!

唯獨第十名阿~~~   該說兩個人是極大 ...
真傷心,十大悲情有我份呢><

s9706偷了管理員秘錄,被罰現金8Ds幣.

不是騙你,剛剛說,剛剛又被罰錢了!

嗚,無情,大家是fd,救救我吧><

引用:
原帖由 s9706 於 2008-7-3 03:06 PM 發表
嗚,無情,大家是fd,救救我吧>
算la
li d野都係整定ge

發新話題