發新話題

[閒聊] 16歲啦....>3<"

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2008-12-27 09:50 PM 發表

搵到個大靠山就黎烚我呢個升斗小民><

出現了開火..XDXDXD

引用:
原帖由 無名 於 2008-12-27 09:58 PM 發表

出現了開火..XDXDXD
唔怕    我迴避率很高

下半埸交比你地2個-v-
我要番觀眾席睇戲xD'

引用:
原帖由 於 2008-12-27 09:56 PM 發表
[發帖際遇]: 想買六合彩幸運中得三等獎, 獲得獎金現金40Ds幣.

我唔怕你的\口/!
你等住受死啦..
今日去左邊度玩??

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2008-12-27 09:59 PM 發表

唔怕    我迴避率很高
使用百分百命中..再射XDXDXDXDXDXD

[發帖際遇]: 想玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金10Ds幣.
引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 27/12/2008 10:00 PM 發表

今日去左邊度玩??
向香港出發,,遊左太子xD'

引用:
原帖由 無名 於 2008-12-27 10:00 PM 發表

使用百分百命中..再射XDXDXDXDXDXD
咁我唯有用精神 必避(チヘバわ)戰鬥一定可避過敵人攻擊

引用:
原帖由 於 2008-12-27 10:02 PM 發表
[發帖際遇]: 想玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金10Ds幣.

向香港出發,,遊左太子xD'
咁好玩@ @收到幾多份生日禮物?

1份都無=3=! 唉

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2008-12-27 10:02 PM 發表

咁我唯有用精神 必避(チヘバわ)戰鬥一定可避過敵人攻擊
那就用壇主密技.完全鎖定(其他精神技無效化).再轟..XDXDXDXD

發新話題