發新話題

[閒聊] 16歲啦....>3<"

引用:
原帖由 於 2008-12-27 10:13 PM 發表
我點解要妒忌xD'
接力   你黎接手去同無名老大較量

我覺得你有贏既機會(有1%贏既機會)

[發帖際遇]: 想收取租客本月房租現金33Ds幣.

..@0@"
我無翼又唔識變形
但係我有一大班....好姊妹>口<"!
姊妹們,,上!

引用:
原帖由 於 2008-12-27 10:20 PM 發表
[發帖際遇]: 想收取租客本月房租現金33Ds幣.

..@0@"
我無翼又唔識變形
但係我有一大班....好姊妹>口
你d姊妹肯定識得隱形

[發帖際遇]: 非法街頭賽車,想被警察捉了,罰了現金20Ds幣.

咁我咪一定輸硬=口=

[發帖際遇]: 雪凝在饅頭店賣饅頭賺到現金32Ds幣.
引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2008-12-27 10:20 PM 發表

你d姊妹肯定識得隱形
唔系呀`-0-
我系度!!!`

想想,,我撐你!`>3<

YO! 我地一打百的
放馬過黎..

引用:
原帖由 雪凝 於 2008-12-27 10:22 PM 發表
[發帖際遇]: 雪凝在饅頭店賣饅頭賺到現金32Ds幣.

唔系呀`-0-
我系度!!!`

想想,,我撐你!`>3
想想有一拼的機會啦><

想想!!我幫你宣戰    無名   你同我出黎

-_____-鷹仔你惹打麼!?

[發帖際遇]: 夕夕小鷹錢包不見了, 丟失了現金2Ds幣.
引用:
原帖由 於 2008-12-27 10:25 PM 發表
-_____-鷹仔你惹打麼!?
我出於一片真誠與真心牙

你睇下    無名老大都怕左你   離開左呢一度啦

...佢-v-
佢趕住食宵夜

發新話題