16 12
發新話題

[閒聊] 欲 哭 無 淚 ?`@_@

欲 哭 無 淚 ?`@_@

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:[瑩盈] 您是第1311個瀏覽者
[發帖際遇]: [瑩盈]送饅頭獲得小費現金46Ds幣.

你地有冇試過好唔開心.又或者好嬲.
好想喊但又喊唔出?`
{這該叫欲哭無淚吧.__.}

這我試過..之前成日都係咁-__-
這種感覺好難受..鬱住鬱住咁`
真係好羨慕d人可以自由控制到眼淚~"~
依家叫做好返d啦..我好享受唔開心之後喊既感覺.
喊完好舒服好舒服/\__/\*
*妹 豬bi﹏* ]* I still love you~Whatever you may think!!!!

欲哭無淚

因為淚......已經哭乾

傷心去到了盡頭便會哭不出來吧
欲哭無淚..我以前經常地嘗試到的說=]
.
   承 諾-` 常 常 很 像 蝴 蝶 -!]
       美 麗 的 飛 .. 盤 旋` 然 後 不 見 ;]*

我有時的心情也會突然起伏很大,
不過我過最多半個小時,就能平伏下來。

有時也會因為一些很悲慘的事(如被誤會啦,被老師罰啦等等)而欲哭無淚。
—— 早起的小攻有受吃~早起的小受被攻吃 ——

回應 s021084 第 4 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:s021084
我是個蠻粗神經的人,
如你很纖細敏感,請不要和我這種生物比較!
—— 早起的小攻有受吃~早起的小受被攻吃 ——

引用:
原帖由 kl_need2 於 2009-3-30 11:26 PM 發表
傷心去到了盡頭便會哭不出來吧
欲哭無淚..我以前經常地嘗試到的說=]
月姐  竟然係呢度見到你既足跡-3-

好耐無見過你係度回覆啦

我未試過....我只會不想自己哭..
而不是想哭...

因為本人係一個好易喊ge人...~
活得開心,不為什麼,只是為了自己

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2009-3-30 11:39 PM 發表

月姐  竟然係呢度見到你既足跡-3-

好耐無見過你係度回覆啦
姐姐,嘿嘿
平時都有上黎行返轉
不過我係超懶吾回既人來的{被圍毆
.

引用:
原帖由 kl_need2 於 2009-3-30 11:42 PM 發表

姐姐,嘿嘿
平時都有上黎行返轉
不過我係超懶吾回既人來的{被圍毆
嗯嗯

有上黎就得啦   

人人都有錯過  唔緊要  

最緊要改過  

阿彌陀佛

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2009-3-30 11:44 PM 發表

嗯嗯

有上黎就得啦   

人人都有錯過  唔緊要  

最緊要改過  

阿彌陀佛
話時話,你欠我既野幾時還?_?

我D禮物同信呢?_?

{系人地個p0扯開話題好似吾係咁好.囧}
.

16 12
發新話題