標題: [BL討論] 你們為什麼仲意bl... [打印本頁]

作者: kiukiu1225    時間: 2009-7-16 22:24     標題: 你們為什麼仲意bl...

你們為什麼仲意bl
你們see bl 個時會有d咩feel
仲有...你們以前see到個d靚仔...都會有feel 嫁(如果)...但家入左bl之後see到d靚仔又會有咩feel 呢
作者: 丫豬仔    時間: 2009-7-16 22:33

因為中意so中意
see bl 個時會無咩野.咪好似男人睇a片今(我)
之前令到d令仔就(嘩d仔好令呀^^
依家(一看就知佢地係gay家啦^^/嘩佢地好襯呀^^)[我]
作者: yan010104    時間: 2009-7-17 04:36

其實啊...........我因為覺得得少女漫畫的女主角外表永遠都比男主角遜色(說要給少女幻想自己是女主角的空間-__-)但不是人人都想看這麼普通的女主角的嗎.....但BL就不同了,通常小受很漂亮,看得開心又順眼多了-v-

如果現在看到男的是漂亮or帥,會很想把他們變成BL.........@@
作者: 柑桔子    時間: 2009-7-17 10:11

我中意bl大概是因為我由小三開始就討厭少女漫的老土劇情 跟住開始睇d正常的少年漫
發覺男同男都好似ok 再加上我家姐都是腐女的關係
害我連人帶心的被拉向bl世界XDDD

如果我平時見到有令仔而身邊又有d好可愛的男仔我就會開始亂想東西了-.-
不過已前只會覺得「哇!有令仔耶!」咁(好似有d變態...)
作者: yukayan    時間: 2009-7-17 18:30

其實我都唔知點解我會睇BL文= =
不知不覺就進入左BL嘅世界^^
我睇BL文個陣只係覺得好激,之後想更激(人係貪心的)
我學校同朋友都唔係令仔= =但見到動畫入面D令仔就會尖叫
而而家入左BL嘅世界,我就會尖叫+埋想要佢地一齊進入BL嘅世界^^

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0