標題: [閒聊] [如果]我愛上�W個女仔,禁我認該點做...... [打印本頁]

作者: 砂月520    時間: 2009-12-6 23:07     標題: [如果]我愛上�W個女仔,禁我認該點做......

同上:[如果]我愛上�W個女仔,禁我認該點做......
最近我發覺自已我好似愛上�W個女仔,我已經好刻以唔去睇,但眼睛經常在佢身上睇...
直到我尋晚夜晚發夢,見到自己同佢親熱.....
點算??禁我系唔系雙性戀??
ps:我喜歡男的

作者: LunG    時間: 2009-12-8 08:46

可能係掛._.
不過其實都無咩咁怪姐..."
鍾意男同鍾意女咪又係鍾意
係咪!?
作者: 砂月520    時間: 2009-12-8 21:20

但......雙性戀唔糸好怪咩??
作者: 102996    時間: 2009-12-8 22:01

見到自己同佢親熱<--你可能心中認為佢係另一個你...把佢成為你要學習的人之一
(這是夢學的說明,查:同同性吻)
p.s.這是我自己的私人知道的..
而我都試個...
過了一段時間,你就覺得你只是對佢有好感...
[我的時間有一年啊]
不用怕~
作者: 砂月520    時間: 2009-12-9 22:43

o......isee THX=D
作者: 暗嵐    時間: 2011-3-18 15:15

見到自己同佢親熱<--你可能心中認為佢係另一個你...把佢成為你要學習的人之一
這是真的嗎
作者: bearlove    時間: 2011-3-25 22:50

引用:
原帖由 砂月520 於 2009-12-8 21:20 發表
但......雙性戀唔糸好怪咩??
無話怪唔怪....我都係雙性...哈哈~~((GL果時我係TBG.))
其實妳都未必係雙性...!!
可能你淨"佢"所以先鍾意....但唔代表妳係雙性...!!

作者: MeMoRy    時間: 2011-6-10 15:43

都唔洗唔驚既: )
有好感亦唔代表D咩: )
見到自己同佢親熱..呢part都唔算係d咩大件事,
有時候會因為同佢太friend or太留意佢所以先會咁
亦因為你試過發呢個夢, 所以就更加留意佢啦;)
作者: ruby乂小淚    時間: 2011-6-15 14:25

其實相性戀我覺得冇乜野ge...
因為我認為我都係... 愛係無分性別ga ma

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0