標題: [BL分享] 快看! 警涉旅舍非禮男義工 按摩摸臀部 吻頸咬下體 [打印本頁]

作者: rance    時間: 2010-3-2 16:41     標題: 快看! 警涉旅舍非禮男義工 按摩摸臀部 吻頸咬下體

哇哈哈..我覺得好像看BL文似的..
篇報道~

http://hk.news.yahoo.com/article/100301/4/gspf.html
作者: kity    時間: 2010-3-2 17:26

係呀係呀....
好h 啊....
but 呢段新聞就係bl 同現實o既分別啦....
如果係bl...
佢o地就可能發展為恩愛o既小攻小受啊~~~~~
作者: kelly60299    時間: 2010-3-2 17:33

警員耶
讓我想到晏子殊,不過世界上不會有這麼極品的國際刑警啊O3O
被非禮的人應該會覺得害怕吧
作者: haumin1314    時間: 2010-3-2 18:13

完成睇緊文~哈哈
作者: momoasis    時間: 2010-3-2 18:18

that sounds really scary
if this happens in bl stories, heh heh ==+
yet in real life, this is very disturbing, especially the 男義工 isn't gay
can't believe that 警員 will sexually harass males...
作者: mio花    時間: 2010-3-2 18:21

篇報道d情節寫得好詳細呀
戈個人竟然敢去報警...
不過佢系岩ge...

如果系睇小說...
通常小受都吾會去同人講...任小攻繼續對佢亂尼
作者: colourlessj    時間: 2010-3-2 18:45

真係好似BL文!報導得超詳細.....
作者: 劊子手    時間: 2010-3-2 19:38

詳細些會更好~~(特別是H的內容~~~)
作者: monmon    時間: 2010-3-2 20:01

好...臉紅心跳啊~
作者: 柑桔子    時間: 2010-3-2 20:08

我承認這篇報告是超像BL文
但那個事主應該會感到很困擾而且很驚慌吧
如果我是個非同性戀的男生被人這樣做也會感到害怕
作者: rance    時間: 2010-3-2 20:08

引用:
原帖由 劊子手 於 2010-3-2 19:38 發表
哇哈哈哈...
劊子手真壞耶..!
嘻嘻~
作者: dark444    時間: 2010-3-2 20:12

今時今日,男人都唔安全啦
作者: tt171    時間: 2010-3-2 20:48

內容真的很像BL文,

可是事主卻很害怕,

不是兩情相悅的不是很好呢!
作者: karenwky34    時間: 2010-3-2 22:07     標題: 回應 tt171 第 13 篇文章

如果真係兩情相悅,我地仲有機會睇到噤嫁新聞嗎?

(不過我還是希望H部分多D )
作者: kity    時間: 2010-3-2 22:41

but 其實個位男事主都俾人質疑....
why 佢唔反抗....
同埋"辯方指他捉著被告的手放在其下體,亦否認曾叫被告替他口交,他解釋當時沒有大叫因怕尷尬"
話晒都37歲o既男人喎....
冇理由冇力氣去反抗呢~
所以有時個位前警察都唔錯得晒o既~~
(我唔明大叫停手怕尷尬, 去警署報警落口供又唔會law~ )
作者: mungoi    時間: 2010-3-3 11:03

看完報導也明白環境和氣氛可能讓那位警察先生動心了
而那位義工不知道他是同性戀,才給了他錯覺以為可以
小說也不時有這類情節還要成功了
就看被襲者是怎麼想了
作者: cat9311    時間: 2010-3-4 17:42

寫報告的是腐人嗎?
好棒啊
作者: L-TEA    時間: 2010-3-5 02:03

> < 我覺得個警員一開頭係暗示佢係gay..睇下個義工有冇友應..
點知個義工冇表明佢唔係gay...咁埋企圖ooxx個義工lor..
其實跟本就係一場鬧劇..如果個義工一早表明左咪唔會有事lor..
作者: SWA_smile000    時間: 2010-3-5 17:17

貓看了說..喂喂,旁邊的你快來看看!
然後貓的FD說..哇哇哇~GJ!!
還GJ哩=..=
作者: blacknico    時間: 2010-3-13 22:56

I think this news is very detail@@
作者: 染血〝黑_兔↘    時間: 2010-3-14 10:22

我边看边腐笑...
但,小受為什么報警...
可悲~~~
但,H文很王耶~
作者: iris95nsc    時間: 2010-3-20 09:27

but 其實個位男事主都俾人質疑....
why 佢唔反抗....
同埋"辯方指他捉著被告的手放在其下體,亦否認曾叫被告替他口交,他解釋當時沒有大叫因怕尷尬"
話晒都37歲o既男人喎....
冇理由冇力氣去反抗呢~
所以有時個位前警察都唔錯得晒o既~~
(我唔明大叫停手怕尷尬, 去警署報警落口供又唔會law~ )
今時今日,男人都唔安全啦
作者: 小溜溜    時間: 2010-3-20 11:30

不是bl文嗎?

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0