標題: [BL閒聊] 継5継續推一位小四女学生落腐海?? 比下意見 [打印本頁]

作者: 染血〝黑_兔↘    時間: 2010-3-13 20:44     標題: 継5継續推一位小四女学生落腐海?? 比下意見

本人經驗多次比我妺妺同我牙媽、牙爸 講:『 家姐係腐女成日睇BL....男同男抱抱果d~~~』

所以,我成日當我妹妹同牙媽講我係腐女成日睇BL时我整雜音和大叫...

但,又可以令佢5同牙媽、牙爸講就係捉住佢痛腳例:爆佢默書分或比埋口費50一个月...

搞到我冇$買CD、海報、漫畫、BL、畫冊

所以,我試过推佢落腐海(強制性逼佢睇純情罗曼史和講BL有幾美好  ^^ )

我出盡九牛头苦之力但,就係e句我妺講:『BL好嘔心牙....互相插插插又幾好睇?

仲有兔子先生好似牙伯~~~』

我怒气沖天心想如果比愛佐宇見一族聽到尒死得...

所以,我推到黎e到就棄左~~~

反而表哥果到...

進展順利...

我快要將他変成BL...

和一位葫爆小受...

作者: Ethan2008    時間: 2010-3-13 20:46

證實你妹腐不了,你妹應該沒救了,直接讓你老母送她到外國去,免得心煩
作者: rance    時間: 2010-3-13 20:48

兔子先生好似牙伯..!!!!
氣死我了!!!!!
請容許我瞪你的妹妹嗎?!
瞪!!!!

表哥是小受耶..
呵呵! 攻喜你呀~
作者: aihyde    時間: 2010-3-13 21:51

額...ウサギせんせい被佢話似呀伯係因為佢既白髮??
作者: blacknico    時間: 2010-3-13 21:56

兔子先生好似牙伯!!
maybe you can push your sister when she is older...
作者: iris95nsc    時間: 2010-3-20 09:40

證實你妹腐不了,你妹應該沒救了,直接讓你老母送她到外國去,免得心煩
不過表哥是小受耶..
呵呵! 攻喜你呀~
作者: monmon    時間: 2010-3-20 12:14

其實你妹腐不了就算了~
/像我表妹也想趁涉入不深時抽身呢~
作者: 男.女.男    時間: 2010-3-21 15:20

己所不欲,勿施於人,
自己幾鍾意都好,都唔應該強逼其他人鍾意埋一份,
(當然唔止bl既事啦!)
作者: lok95529870    時間: 2010-3-21 16:06

小受?!?!?!?!?!我能不能認識他呀!??!?!我想認識那些小受呀...小攻的
作者: Ethan2008    時間: 2010-3-21 16:09

引用:
原帖由 男.女.男 於 2010-3-21 15:20 發表
己所不欲,勿施於人,
自己幾鍾意都好,都唔應該強逼其他人鍾意埋一份,
(當然唔止bl既事啦!)
你錯了,樓主就是"己所欲,施於人"

只是有人不受施而已啊
作者: 米迦勒    時間: 2010-3-21 16:13

其實.....你妹唔係唔腐.....只係佢絕左症腐唔到/_\!!!!!

我Ge戰績緊係10勝拉 xDDD.....

同我班果D個個都腐的.....

男的也是=_=v.....經過我多次調教.....

大家上堂都係係度睇BL..... (偷笑...
作者: aqx6660606    時間: 2010-3-21 20:14

我軟只有我一個腐= =其他人甚至不知道腐女是甚麼= =
作者: pudding_XD    時間: 2010-3-21 20:29

怎麼會的啊.....我可也是小四時自我腐化的。3。
樓主的妹腐不了啦
作者: helen812489    時間: 2010-3-21 20:38

順其自然吧!
佢e+得小4;
你愈逼佢;佢就愈反感;
等佢大d可能就會慢慢地愛上BL呢~~~
作者: sheung    時間: 2010-3-23 09:40

Ooooooo==|||...
竟然話兔子似阿伯...........

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0