標題: [BL閒聊] 也許' 在你身邊你已覺得是必然吧!純個人經歷 ] 已更新' 16/6/2010 p6 [打印本頁]

作者: 黑炭    時間: 2010-5-20 21:30     標題: 也許' 在你身邊你已覺得是必然吧!純個人經歷 ] 已更新' 16/6/2010 p6

[全粵語]
我今年F.2'
我鍾意左我個好朋友(以下簡稱A)' 佢都係男嘅'
但係我知道佢有鍾意女仔'
但係佢對我真係好好'
比起其他人好好多'

話說'
今日我岩岩返到學校'
咁岩撞到佢'
佢無啦啦拖住我隻手'
咁岩比老師見到'
個老師無啦啦話' 咪係到搞GaY'
個時勁多人' 比人望住曬'
結果A就話:我係搞Gay' 你吹呀?
個時我囧左'

又有一次'
個時有我個斑變態同學'
小小下息個時'
捉住左我'
禁低我個頭' 要我幫佢含X (個時只係玩下' 唔係黎真)
A就話' 做咩搞我條仔? 幫我含都唔幫你啦 - -

仲有一次'
佢鍾意個女仔黎左我地斑借野'
之後A佢發曬姣'
我由個時開始'
直到放學'
一路唔理佢'
放左學個時'
佢同我Say sorry'
叫我唔好嬲佢'
我話' 我嬲你咩?
A佢笑笑口話' 我知道你係到呷吖B醋(B係佢鍾意個女仔)
講完' 佢只係送左我返屋企就走左'
但係格日'
佢又好似當冇發生過咁'
又係一見到吖B就發姣'

-------------------------------------------------------------------------------------

咁我想問'

你地覺得佢有冇鍾意我?

我應唔應該同佢表白?

幫幫手 PLZ

=====================================================================
更新:22/5/2010

今日去睇戲'

睇鬼片'

位就抽簽坐'

好好釆咁比我抽中同佢坐'

一路睇' 一路叫'

當然個兩個鍾點會做咁小野 A_A

間中都有抽佢水'

睇到後面'

勁恐怖'

佢拖住左我隻手 - -'

當然我都冇反扤' (可能佢只係覺得驚先搵個人拖住' )

一直拖到完埸'

完埸之後...

對我又係變返冷淡'

但係當我同第個FD玩得好埋個時'(簡稱C)

A就會好火咁走過黎'

趕走C'

之後過左陣又對我變到勁冷淡 - -"

-----------------------------------------------------
今次我又有野想問'

男仔拖男仔係直男眼中有冇問題 - -?

仲有'

鍾意你嘅人會唔會對你忽冷忽熱? (有仔先好答)

THX~
=======================================================================

更新:26/5/2010

打埋依次...

可能個Post唔會再打'

原因好簡單'

只係厭倦了'

對佢付出左咁多'

結果換來嘅'

只有自己嘅眼淚'

今日返個時我真係好唔開心'

琴日' 見到你同第個一齊'

果然'

我係你心嘅位置已經比佢取代左'

一切都明白了'

一切都結束了'
(  依個post會一路更新,直至我放棄佢 =]  )

作者: 黑炭    時間: 2010-5-20 21:40

推下先 - -"
點解冇人黎 - -?
作者: akwithu    時間: 2010-5-20 22:06

我個人覺得男生一般都是這樣子吧(?)
如果沒了跟B的那一段我覺得算是有可能(是喜歡你)
不過見到B他就像發姣一樣了的話....我個人真的覺得他可能只是當你是兄弟了
但是不是當事人所以都不知道他真正的想法的
我覺得如果你真的到了不說出來不行的話
就去告白吧
就是說被拒絕總好比自己一個人在這邊苦惱嘛
而且可能是兩情相悅嘛~~~
加油啊!!!

<<純粹個人想法,不喜勿插! >>
作者: #環    時間: 2010-5-20 22:37

直接問佢啦*v*
佢好似兩邊都玩玩下甘-w-;`
作者: 啊裕    時間: 2010-5-20 23:26

我覺得佢可能係雙性戀.........
你可以問下佢
如果有一日你同佢講
仲2佢 既話 佢會有咩反應
等佢答下你先囉
作者: 啊貓    時間: 2010-5-20 23:32

其實最清楚要怎樣做的是親自己吧!
是說,
親會這樣問我們,
不就是等於你心裡已經有一個想法,
親是想找人來支持或認同自己的做法吧?!

同學,請好好相信自己,
哥我會默默支持你的! ( 炸
作者: 黑炭    時間: 2010-5-21 02:30

引用:
原帖由 啊貓 於 2010-5-20 23:32 發表
其實最清楚要怎樣做的是親自己吧!
是說,
親會這樣問我們,
不就是等於你心裡已經有一個想法,
親是想找人來支持或認同自己的做法吧?!

同學,請好好相信自己,
哥我會默默支持你的! ( 炸
我怕一旦講左出泥之後'
比佢拒絕左
連Fd都冇得做'
因為一般直男都比較討厭同志吧(?!)
=[
作者: 希月    時間: 2010-5-21 02:48

我覺得A係雙性恋
什至覺得A喜歡你多於B
只不過不想在大家面前表現得太明顯!
又或者B只是个煙幕,A實其係喜歡你!

B借野,A發曬姣,可能A想睇下伱會唔會呷醋!可能在試探你是否喜歡A!

這是我个人覺得
作者: NNNNNNNGGGGGGG    時間: 2010-5-21 10:06

嗯....我覺得啦....呀A可能知道左你鍾意佢~OR 佢FEEL到有D野~
但係佢可能仲未搞清楚自己對你既感情....究竟係兄弟定係真係鍾意你~
所以借呀B黎過橋~同意樓上話呀B可能只係煙幕~

所以呢,,,,,睇下你自己想唔想咁樣落去囉....扮冇野發生....CONTINUE曖昧落去..
但係你會好辛苦囉~我覺得~
PS.有時撇脫D反而會比較輕鬆呢!!!

無論點都好...撐你架!!!
作者: rance    時間: 2010-5-21 17:39

黑炭.......?!

呢句! (其實A知道你鍾意佢吧?!
不然不會這樣說的耶....

A會送你回家?!
關係太曖昧了啦...~

我是支持樓主的!!
作者: okaykissyou    時間: 2010-5-21 20:19

我覺得佢只不過係玩下
雖然只係想玩下
但係至少佢對你有興趣!
攪噯味初初真係會覺得好好玩
但係慢慢
你就會覺得好無趣=.=
無論點都好
都支持樓主!
作者: hitman_6927    時間: 2010-5-21 22:26

其實.. 可以試下暗示下既..
不過 ..其實e+好多人都係咁 ..
覺得你玩得.. 就懶係同你做啲噯昧野..
到頭黎..佢可能都只係當你朋友..
所以 ,暗示下佢.. 你同佢講造你中意左個女仔..
睇下佢點諗lo..
(偏激左少少-_-' sor`
作者: 黑炭    時間: 2010-5-22 02:27

更新左啦'
頂下先~
話說係咪打打下好似變左日記咁 - -?
作者: karenwky34    時間: 2010-5-22 14:14     標題: 回覆22/5/2010

點解我覺得A好似小說中ga小攻打爛醋罈子~
作者: katiechoi    時間: 2010-5-22 18:48

我覺得你可以先試探下佢對BL有冇好大抗拒>V<
如果唔係好抗拒嘅話,就主動對佢講出你心入面嘅感受>w<
即使俾佢拒絕左(+﹏+)~@但至少你有為自己爭取過^ ^
唔會後悔(=^ ^=)

不過無論你有乜野決定,我都會支持你(@^0^@)★
作者: 小笨軒    時間: 2010-5-22 19:03

好噯昧牙!
好讚同樓上牙
試下同佢講下BL呢~

加油牙!!支持你~
無論結果係點,我地都會係你身邊
作者: 黑炭    時間: 2010-5-23 00:42

引用:
原帖由 hitman_6927 於 2010-5-21 22:26 發表
睇下佢點諗lo..
(偏激左 ...
我有講過'
昆佢話我鍾意吖邊個邊個(女仔)'
佢只係笑笑口咁講話:咁咪好囉'
我同女仔玩...
佢就冇咩野'
但係我一同其他男仔親密D(例如,攬'做D偽18+行為)
佢就會黑口黑面' 同埋用奇怪嘅眼神望住我 - -"
作者: 希月    時間: 2010-5-23 02:58     標題: 回覆22/5/2010

可惜的是本人不是男!不知在男的眼中男拖男是否怪?
「你同佢講造你中意左個女仔..」這个暗示錯了一.一!!
應該說成「你中意左個男仔」才對!看看他有咩反應!
如他表現抗拒的話,證明他不是同性恋!
相反的,他表現得緊張的話,他有可能是同性恋!
如他表現得緊張的話,问你中意左邊個,也可以繼續暗示下去!(但要注意一点,當你覺得有点不对路的話,就不要左暗示下去,因有可能是好奇才追問下去的!!!)

要不要這樣做就睇你了,不過無論你点做,我會支持你的
作者: 水藍    時間: 2010-5-23 03:05

..........
希望你5好介意我咁講
A佢係5係雙性戀...
如果佢係...你都好難捉得住佢~
皆因佢男又得~女又得....
作者: steppenwolf    時間: 2010-5-23 11:16

我覺得有可能他對你是兄弟, 至於以上的噯昧行為, 一來是獨佔慾(不想和其他人分享好朋友LA…). 二來是只是順口講(正如我都成日同D FD講話︰如果我係男人,我一定追你、借你個胸來睡睡~但不代表我GL喔…)
作者: skjljtyuk    時間: 2010-5-23 11:45

我認為佢未必真係鐘意B, 但有可能鐘意你…但始終你都要問清楚!
作者: 小萌子`    時間: 2010-5-24 19:42

好曖昧啊
偶覺得他對你...是有點點感覺的吧?!
不然為什麼你和女性玩時, 他不在意;
但與男性玩, 則醋性大發, 對你抱有咁大既佔有慾
我問過一d直男, 佢地表示唔會同 同性拖手仔,認為會比人當「基佬」...(尼個係佢地既原話)
作者: naomistar    時間: 2010-5-24 23:18

我可能係腐~所以覺得有野咁啦~
我去問左我個妹~佢以唔係腐女角度睇
佢只係當你係朋友~
不過只要你努力~
佢一定會愛上你
作者: yoyo101016    時間: 2010-5-25 00:47

引用:
原帖由 steppenwolf 於 2010-5-23 11:16 發表
我覺得有可能他對你是兄弟, 至於以上的噯昧行為, 一來是獨佔慾(不想和其他人分享好朋友LA…). 二來是只是順口講(正如我都成日同D FD講話︰如果我係男人,我一定追你、借你個胸來睡睡~但不代表我GL喔…)
我都覺得係獨佔慾,因為我都係依仲人(以前),,,所以會對你忽冷忽熱
作者: hnoltjlau    時間: 2010-5-25 01:19

引用:
原帖由 okaykissyou 於 2010-5-21 20:19 發表
我覺得佢只不過係玩下
雖然只係想玩下
但係至少佢對你有興趣!
攪噯味初初真係會覺得好好玩
但係慢慢
你就會覺得好無趣=.=
無論點都好
都支持樓主!
我都係咁睇,,,有D男仔好中意玩玩下咁
得閒flirt下你,,無聊同你講幾句,,,
此類者大有人在,,,
當然會唔會慢慢有FEEL...只有佢自己知,,,
不過會唔flirt女仔反而flirt你,,,睇落有可能,,,

PS:雖然我係腐女,,亦唔反對同性愛,,甚至支持..
但係企係你立場,,真心講句,,,如果可以都係唔好踏上GAY道.....
因為你唔止要在乎自己同個男仔,,
仲要諗下屋企人、朋友、社會D人點睇你、未來點樣..
千其唔好因為一兩句鼓勵而打死罷就咁沖,,,
我地支持你接受你,,,並不代表其他人不會排斥你抗拒你..
自己諗清楚一D先啦
作者: hnoltjlau    時間: 2010-5-25 01:23

引用:
原帖由 hitman_6927 於 2010-5-21 22:26 發表
睇下佢點諗lo..
(偏激左 ...
贊成.
我識一個男仔(C)中意左一個腐女(簡稱Y)
C知Y睇到男男有曖昧行為會閃閃眼,,
所以成日同佢班FD攬頭攬勢,,
有時睇到我眼閃閃爆,腦充血GE過界野都有..
如果唔係C GE FD玩得,,邊會同C做埋D曖昧行為?
作者: hnoltjlau    時間: 2010-5-25 01:24

引用:
原帖由 katiechoi 於 2010-5-22 18:48 發表
我覺得你可以先試探下佢對BL有冇好大抗拒>V<
如果唔係好抗拒嘅話,就主動對佢講出你心入面嘅感受>w<
即使俾佢拒絕左(+﹏+)~@但至少你有為自己爭取過^ ^
唔會後悔(=^ ^=)

不過無論你有乜野決定 ...
嗯嗯...
作者: hnoltjlau    時間: 2010-5-25 01:26

引用:
原帖由 希月 於 2010-5-23 02:58 發表
可惜的是本人不是男!不知在男的眼中男拖男是否怪?
「你同佢講造你中意左個女仔..」這个暗示錯了一.一!!
應該說成「你中意左個男仔」才對!看看他有咩反應!
如他表現抗拒的話,證明他不是同性恋!
相反的 ...
真是個好辦法啊,,,
不過萬一他抗拒還反面的話,,,怎麼辦?
作者: hnoltjlau    時間: 2010-5-25 01:29

引用:
原帖由 steppenwolf 於 2010-5-23 11:16 發表
嗯嗯,,我有個朋友也是啊,,她是女的,,
可是她的朋友(也是女的)被別的人拐去玩去聊天吹水就會黑面,....
我也一度以為她是愛那個女的,,,
但經過我一年的觀察,,,那是純朋友的獨佔欲啊..

以上回覆煩瑣了點,,,但全是誠心誠意回覆的,,,請勿怪責..

作者: 樗予    時間: 2010-5-26 15:40     標題: 棄了吧~天下還有更好的~

綜觀各家留言~
在下大略分析如下:
1.對方貌似在乎你
2.對方貌似會吃醋
3.對方貌似弄曖昧

那不過是假象!
      要是真的早跟你一起了,還弄個曖昧作啥,相信你的表現已經很明顯了,退一步說,要真是他在乎你,也得看是朋友、情人或X友,你分清楚吧!
      分不清也直接問吧!免告白,直接問:「有時候你對我好像太曖昧了,我其實不太喜歡...」(請將大意改成你們常用對話,在適當情況下自然說出,我就可能會說"咱們附近的粉紅泡泡似乎有點過了,再這樣下去我會誤會唷!")
      實際上,要弄清人家是把你當朋友或情人很明顯的,看附近朋友(共同朋友)看法就知道,再說,你確定那不是他對待朋友的方式嗎?(因為我個人算是很愛跟同姓友人撒嬌的)
      目前你不過是陷入迷幻的粉紅色框框罷了,跟家人出去走走,爬爬山之類的,換個心情,世界還是美好的,BL雖唯美,太早頗傷...除非你走柏拉圖路線(個人很萌這個)。先試試吧?冷冷對方看反應(請勿冷超過1個月),畢竟就你留下的隻字片語,實在很難斷定他的"黑口黑面"是吃醋、朋友性質的獨占欲(目前看這個可能性大),還是對你的疑似BL傾向惡寒?這不就是天知地知他知而已嘛~我們也不能剖他腦袋查探,事實上,對待同姓使用曖昧方式的人真的很多,我就碰蠻多個,你不過敏感點,朋友嘛,知心就好,自己本身安全才最重要,這世界,只要你願意,四海內那兒沒朋友?
作者: 黑炭    時間: 2010-5-26 20:24

更新左啦
頂下先~
作者: NNNNNNNGGGGGGG    時間: 2010-5-27 15:27

不要太傷心了。
有時候也許是自己太敏感了,但如果因為自己這樣而錯失機會了。
這樣會很不值得,你會後悔的。
所以呀,到了自己再也撐不下去的時候,再找個方法讓自己好過一點吧(就是豁出去)!!!

無論發生什麼,我都會支持你的!!!!!!
加油囉!!!!!!!!!!!!!
是真的!!
作者: yuki15202523    時間: 2010-5-27 17:36

加油加油!
請親大對佢講出自己的心聲吧!
有時未必要有回報只要自己開心就可以了!
我永遠支持你唄!XDD
作者: okaykissyou    時間: 2010-5-27 18:14

引用:
原帖由 hnoltjlau 於 2010-5-25 01:19 發表

我都係咁睇,,,有D男仔好中意玩玩下咁
得閒flirt下你,,無聊同你講幾句,,,
此類者大有人在,,,
當然會唔會慢慢有FEEL...只有佢自己知,,,
不過會唔flirt女仔反而flirt你,,,睇落有可能,,,

PS:雖然我係腐女,, ...
我都同意你既講法=.=
不過我唔係男 真係捉摸唔到佢地諗乜
但係其實諗深一層
一件事...真係可以多面睇
個老師無啦啦話' 咪係到搞GaY'
個時勁多人' 比人望住曬'
結果A就話:我係搞Gay' 你吹呀?
個時我囧左'

話唔定佢只係講下笑/反駁個老師

捉住左我'
禁低我個頭' 要我幫佢含X (個時只係玩下' 唔係黎真)
A就話' 做咩搞我條仔? 幫我含都唔幫你啦 - -

話唔定佢只係想幫你解圍
但係唔想同變態同學做唔到好朋友
所以用呢種方法同佢講...

講完' 佢只係送左我返屋企就走左'
但係格日'
佢又好似當冇發生過咁'
又係一見到吖B就發姣'

只係同你講下笑..

A就會好火咁走過黎'

趕走C'

之後過左陣又對我變到勁冷淡 - -"

佢想只係同你做朋友
唔想你同第2個朋友玩..

樓主...其實愈早放棄...心就會冇咁傷..
當然
決定權係你手上
作者: 黑炭    時間: 2010-5-27 19:44     標題: 放手了'

更新:27/05/2010

這次'
應該真的是最後一次更新了'
睇左你地嘅留言'
加埋佢對我嘅態度'
我都知道應該放棄啦'
===============================================

你真的這樣討厭我嗎?

也許我的任性真的很討厭'

但是'

你明白這一切都是因為我喜歡你嗎?

既然不喜歡我'

就請勿對我這樣好'

不要令我再囍歡你了'

令我快樂的是你'

但現在令我痛苦也是你'

即使很疲累'

但依然準時回到學校'

原因只是希望能多看你一眼'

能多跟你相處一秒'

希望某天你會發現我囍歡你'

到現在'

才知道自己很傻'

為你付出這樣多'

換來的只有自己的眼淚'

也許....

真的該放手了'
作者: zackXcloud    時間: 2010-5-27 19:50

A可能對你都有過感覺
如果唔係佢唔會同你拖手 不過佢可能怕週圍d人d眼光
所以先變得冷淡姐

(純粹猜測,不喜請見諒)
作者: 黑炭    時間: 2010-5-27 19:51

引用:
原帖由 樗予 於 2010-5-26 15:40 發表
綜觀各家留言~
在下大略分析如下:
1.對方貌似在乎你
2.對方貌似會吃醋
3.對方貌似弄曖昧

那不過是假象!
      要是真的早跟你一起了,還弄個曖昧作啥,相信你的表現已經很明顯了,退一步說,要真是他在 ...
也許你說的對'
目前我跟他冷戰中'
他可能真的討厭我'
因為我超任性'
跟他吵架的原因只是他跟別人坐 - -
本來是我跟他坐的'
其實只是很小事'
但自己覺得位置被取代'
放是便不理會他'
之後知道自己做錯了'
跟他道歉'
但又變成他不理會我了'
我們的關係就是這樣慢慢疏遠了'
作者: CINDY000    時間: 2010-5-27 20:18

那個b女同學真係同緊a一齊?
總感覺a只是利用他,
但如果a是愛b的話,
我會見意你站是還不要告白比較好.
因為這一年快要結束了~~
作者: 黑炭    時間: 2010-5-27 23:12

引用:
原帖由 CINDY000 於 2010-5-27 20:18 發表
那個b女同學真係同緊a一齊?
總感覺a只是利用他,
但如果a是愛b的話,
我會見意你站是還不要告白比較好.
因為這一年快要結束了~~
沒有在一起'
只係覺得佢靚'
一見到佢就發姣'
不過這一切都不重要'
因為我已經放棄他了!
作者: 希月    時間: 2010-5-28 03:04

樓主不要傷心。(來抱抱)
支持你的決定!!!
作者: 黑炭    時間: 2010-5-28 19:20     標題: 失而服得

更新: 28/5/2010'

今日我主動咁理返A'

A都理返我'

被佢再次重視'

好開心 =]

當然我地都有互相道歉'

關係都比之前好'

不過可唔可以再進一步發展'

依D都仲味知'

不過最緊要做好自己'

希望出年都可以同佢同斑啦'

HappY  DaY :)
作者: 丫豬仔    時間: 2010-5-28 20:56     標題: 回應 黑炭 第 41 篇文章

haha~
今咪好囉~
我睇好你地呢對~
gd~
你有沒問佢.佢對你既feel??~
作者: monmon    時間: 2010-5-28 21:50

嗯...該怎麼說呢
我看不太懂你打的-///-
不過大致上知道一些
這種若有似無的感覺是最危險的
我以前喜歡過一個人 他好像很重視我 但有的時候卻若有似無的
最後~他愛得不是我= = 是我的好朋友/我就說嘛...
最好別想得太多/以免受傷
我這麼說只是想提醒你的理智 沒別的意思
若不重聽...就乎略我吧...
不過~無論如何,我支持你!
作者: 黑炭    時間: 2010-5-28 21:56

謝謝你們哦'
一直在支持我 :)
作者: katiechoi    時間: 2010-5-29 15:58

太好喇 \(o^口^o)/ 你地做番好朋友 >V<
樓主,今年就黎完喇∼
你要珍惜二人相處嘅時間喔>w<
同埋希望你如願以償,出年可以同佢同班啦^口^

PS.即使做唔到戀人,希望你地都可以做好好好嘅朋友啦(@^0^@)★
作者: NNNNNNNGGGGGGG    時間: 2010-5-29 16:41

只要你開心就可以了!
作者: SWA_smile000    時間: 2010-5-30 00:08

支持你啊樓主~
喜歡的話就不要放棄啊!!
貓覺得順其自然就好
也許哪一天你會突然大起膽子跟他告白
所以不用急啦!
最重要的是你很享受跟他相處的時間吧?
貓很明白樓主大的感覺,因為貓最近喜歡上一個女生(貓是女)
跟樓主大一樣煩惱著告白的事呢
不管怎樣,要努力喔!!(等等!努力個啥?!)
作者: 黑炭    時間: 2010-5-30 00:39

引用:
原帖由 SWA_smile000 於 2010-5-30 00:08 發表
支持你啊樓主~
喜歡的話就不要放棄啊!!
貓覺得順其自然就好
也許哪一天你會突然大起膽子跟他告白
所以不用急啦!
最重要的是你很享受跟他相處的時間吧?
貓很明白樓主大的感覺,因為貓最近喜歡上一個女生(貓是女) ...
加油吧'
可能到某天她會發現你的心意吧'
我認為只要對他好'
總有一天會知道我喜歡他...
作者: 小溜溜    時間: 2010-6-1 16:37

我覺得樓主大大你要主動少少先得
唔努力d的話,A就會比人地腸走嫁啦
作者: 黑炭    時間: 2010-6-1 23:44

引用:
原帖由 小溜溜 於 2010-6-1 16:37 發表
我覺得樓主大大你要主動少少先得
唔努力d的話,A就會比人地腸走嫁啦
我點會比人搶走佢吖 XD
作者: 小溜溜    時間: 2010-6-2 14:34

引用:
原帖由 黑炭 於 2010-6-1 23:44 發表

我點會比人搶走佢吖 XD
因為你冇同佢暗示你中意佢囉
我諗佢會想知道你中意佢嫁
佢所做的一切都係想試下你
你唔話佢聽你中意佢
佢就會找另一個人嫁啦
作者: 黑炭    時間: 2010-6-4 20:04     標題: 喜歡了你...有錯嗎?

不知為何' 現在又跟他冷戰了

今天' 本身想主動跟你道歉'

結果關係卻更糟'

換來的只有不滿和討厭'

可能你現在很討厭我'

但是回想當初'

你對我好' 同我說過的每句說話'

都好像在昨天發生'

可能...
這就是單戀的滋味吧 !
作者: macki.s    時間: 2010-6-4 22:24

是喜歡妳的吧?!
作者: Isday    時間: 2010-6-4 23:35

很多時就算只係普通嘅朋友都會出現你嘅情況,
所以我覺得你唔需要太介意佢每次嘅行為背後係咪有其他嘅意思。
如果唔係,我擔心你會希望越大失望越大~
以平常心面對啦~^^
同時之前有一位講過話灌輸一D BL知識俾佢,睇下佢有咩反應,
你可以睇下自己附近有冇我地呢D瘸女~
揾佢地幫下手都OK~
作者: CHILDCITY    時間: 2010-6-5 00:25

其實佢係米想試你.....一時一個樣......
不過正常應該吾會做到咁出面,可能有機
再俾少少暗示佢
作者: 黑炭    時間: 2010-6-6 03:24     標題: 呷醋'

吃不到的醋'

你以為呷醋是最酸的嗎?

其實最心酸的是沒權呷醋

因為自己根本不是你的誰'

笨蛋'

很想跟你說'

我一直都喜歡你'
作者: CINDY000    時間: 2010-6-6 10:34

不知你喜歡的人的性格會怎樣的..?
所以難以判斷
作者: cc102    時間: 2010-6-6 20:58

他怎么這樣的?
我明明覺得他是對你有感覺的...
不然怎么又是牽手又是吃醋...
只是可能他接受不了別人的眼光,沒有辦法之下,只好不忠於自己...
作者: 黑炭    時間: 2010-6-16 11:51     標題: 也許' 在你身邊你已覺得是必然吧!

在你的身邊' 為你付出'

你已覺得是必然了嗎!?

從過去對我的好'

現在已換成不滿的態度'

我不是你的玩具'

喜歡時就對我好'

厭倦了就放在旁邊'

心碎...
作者: 黑炭    時間: 2010-6-17 18:36

頂下先'
=]

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0