標題: [新手介紹] 報導報導..卡卡 [打印本頁]

作者: 風之紫嵐    時間: 2006-12-19 21:58     標題: 報導報導..卡卡

新仔一名..多多指教耶~!!卡卡﹏有怪莫怪..細路仔唔識世界..

***********報到***************

稱 呼:風之紫嵐

性 別:女仔耶~! >v<"

年 齡:拾久碎=3="" <--識睇嗎..

生 日:123 (1月23日) <--咁易記..你唔係唔記得呀嗎..

I C Q:167368184 <--唔開的= ="

M S N: [email protected]

興 趣:睇漫畫..小說..聽歌..無聊..呆坐...畫畫..整下卡咁喇= ="
***********報到***************
作者: 想    時間: 2006-12-19 22:09

歡迎你哇..
=v=19歲..大我5年哇!!
作者: ivll    時間: 2006-12-19 22:12

歡迎你牙^^

大我少少,,多d黎啦
作者: 琦漾    時間: 2006-12-19 22:15

大我7年...`@@"

你同弘樹同年紀呢...`真羡慕`XD">W<

歡迎你唷`
作者: 風之紫嵐    時間: 2006-12-19 23:02

嘜..嘜...嘜...我真係咁大個咩-口-"""
嗚~~~同年齡就要羨慕的嗎= =""
那麼來的道理耶..奇怪的..卡卡
多謝大家歡迎~卡卡
作者: TW    時間: 2006-12-19 23:19

歡迎`歡迎`
多D*上黎發帖呀...!
如果唔係會打你PP嫁! >﹏<
作者: 風之紫嵐    時間: 2006-12-19 23:59

-0-""我會盡力而為的了..不要打禾唷/0\""驚驚...
(*說後..風之紫嵐已飛也似的逃了..卡卡)
作者: ★藍☆°•﹒    時間: 2006-12-20 12:44

WELCoME ....要 多 D 上 來 牙^^
作者: ╭牙蚊*    時間: 2006-12-20 12:55

HIHI`
我係蚊蚊也..>VVV<"
多多指教唷`
作者: 淇`    時間: 2006-12-20 13:03

嗨嗨^________^歡迎你呀..
我係小淇耶-3333333-
作者: 風之紫嵐    時間: 2006-12-20 18:12

卡卡..巧開針耶~!!咁多人歡迎me既=3=""
真係對me好的..卡卡..
>3< <--大家黎錫啖先喇..哇卡卡
作者: 死亡就係一切    時間: 2007-1-17 14:21

我都係新手!!
多多指教呀!!
作者: 星羅    時間: 2007-1-26 23:06

hihi
nice to meet you>3<
作者: ︴〝Ting﹏〞    時間: 2007-1-27 21:44

HIHI,歡迎你牙...

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0