標題: [新手介紹] =x=+新手.來一報到xd~!!請大家多多指教 [打印本頁]

作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-22 22:43     標題: =x=+新手.來一報到xd~!!請大家多多指教

***********報到***************

稱 呼:楓

性 別:雌雄同體

年 齡:無法估計..[今世軀殼..暫用了16年]

生 日:5月30日  [赤色霸月--復來之時]

I C Q:179488256

M S N:[email protected]

興 趣:嗜血......只有不停的殺戮..才有不盡的blood~!!!

***********報到***************

只因一切..我不是人...我是長生種.=.=+
不需要被救贖
只要站在血色戰埸上
品嚐那令人抗奮的血腥便足夠...
我甚麼都不需要...
我的名字:楓....xd~!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++

暴走是我生活的必需.
思調失調....雙重人格的是我..
我的另一思想回路別體...是某..

某的本名是:別問我是誰..

就係咁了.xd~!!!.(被拍死)

+++++++++++++++++++++++++++++

作者: ivll    時間: 2007-1-22 22:54

文筆好好牙"^^
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-22 22:57

引用:
原帖由 ivll 於 2007-1-22 10:54 PM 發表
文筆好好牙"^^
=x=""哈哈...
有沒有被我的宣言嚇親.xd~!!!
你好呀.哈哈.=3=""

=_=""其實不好的.@x@::那只是幻覺來的.xd!~@@..(被巴死)
作者: ivll    時間: 2007-1-22 23:05

期待你寫文章俾我地睇"
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-22 23:08

引用:
原帖由 ivll 於 2007-1-22 11:05 PM 發表
期待你寫文章俾我地睇"
XD∼!!我不愛寫文章的.
我只愛繒畫..
.0.”這論壇.是沒有POST原創畫.,OR同人畫.???

我找了很久.XD∼!!沒有原創畫區的呢.XD∼!!
=3=+我看到有BL區.-3-+
萌死不補命.XD∼!!
作者: 夕夕小鷹    時間: 2007-1-22 23:24

有牙

http://ds-hk.net/forumdisplay.php?fid=73

期待你既作品

歡迎加入   有唔明既地方記住問喔
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-22 23:29

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2007-1-22 11:24 PM 發表
有牙

http://ds-hk.net/forumdisplay.php?fid=73

期待你既作品

XD∼!!那裡.可不可發BL的圖的.XD∼!!
@3@嗯∼!我會的.XD∼!!(被打)

@X@”其實我想問.這個壇.有沒有限制一天可回多少POST.?
OR.可陬多少的主題.??

.0.”因為我看板規時.好像沒有寫.0.””
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-22 23:38

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2007-1-22 11:24 PM 發表
有牙

期待你既作品

XD∼!!發了作品了呢.XD∼!!!

THX你的解答.XD∼!!
作者: ivll    時間: 2007-1-22 23:53

一日可以回很多"
是不限的"
多d回啦"
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-22 23:54

引用:
原帖由 ivll 於 2007-1-22 11:53 PM 發表
一日可以回很多"
是不限的"
多d回啦"
那是說.XD∼!!只要呃POST
呃得高明.打多幾隻字.-3-+
便可.呃分.OR錢.XD∼!!(被眾打死..圍剿)...

^^THX你的回答.....(0.0)V
作者: ivll    時間: 2007-1-22 23:57

引用:
原帖由 轉生。楓 於 2007-1-22 11:54 PM 發表

那是說.XD∼!!只要呃POST
呃得高明.打多幾隻字.-3-+
便可.呃分.OR錢.XD∼!!(被眾打死..圍剿)...

^^THX你的回答.....(0.0)V
最好唔好呃post= ="

呢到有反呃post一族的"

回復字數(中文字)要多於5個..
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-22 23:59

引用:
原帖由 ivll 於 2007-1-22 11:57 PM 發表

最好唔好呃post= ="

呢到有反呃post一族的"

回復字數(中文字)要多於5個..
- -+嘩卡..看到.XD∼!!好像很帥的說.

@3@V我的意思.只要.5字以上.XD是有意義的.POST便可吧.∼!!

嘩卡卡.(閃光)+_+

.0.”那裡..會反呃POST..
即是.會有人捉..呃POST的人.-V-??禁言.?
作者: ivll    時間: 2007-1-23 00:01

引用:
原帖由 轉生。楓 於 2007-1-22 11:59 PM 發表

- -+嘩卡..看到.XD∼!!好像很帥的說.

@3@V我的意思.只要.5字以上.XD是有意義的.POST便可吧.∼!!

嘩卡卡.(閃光)+_+

.0.”那裡..會反呃POST..
即是 ...
是會有人捉..
大多都是扣積分
作者: ︴〝Ting﹏〞    時間: 2007-1-24 21:33

哈佬,哈佬....雌雄同體咁勁ge....咁咪一邊男一邊女囉...我有冇講錯牙...
如果我講錯...就唔好意思...
作者: 淇`    時間: 2007-1-25 07:16

歡迎你加入論壇^_______^
有問題儘管問吧~
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-25 21:56

引用:
原帖由 ︴〝Ting﹏〞 於 2007-1-24 09:33 PM 發表
哈佬,哈佬....雌雄同體咁勁ge....咁咪一邊男一邊女囉...我有冇講錯牙...
如果我講錯...就唔好意思...
XD~!!!
哈哈...
唔係一邊呢.-3-+如果, 一邊..咁咪..xd~!!!(不懂說).(被巴)

= =+至於.真正如何.xd~!!!不能分出吧.=x=+
因為我不是人....

我那天..己放棄一切....包括性別.XD.(被巴死)
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-25 21:58

引用:
原帖由 淇` 於 2007-1-25 07:16 AM 發表
歡迎你加入論壇^_______^
有問題儘管問吧~
^V^THX....

大家都很好人呢.XD~!!!

= ="以前.去過一些論壇....
佢地話:有問題.唔識睇板規...= =""

(就是有D地方.睇了板規...都唔明先問.= ='')...(炸)
作者: 星羅    時間: 2007-1-25 22:12

hihi~!!!
nice to meet you AR~!!!
>.<
作者: ceci~敏    時間: 2007-1-25 22:14

hihi""

你好ar~

記得要成日黎玩o^^

nice to  cc u!!
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-25 22:29

引用:
原帖由 星羅 於 2007-1-25 10:12 PM 發表
hihi~!!!
nice to meet you AR~!!!
>.<
@V@( 里吐咪唷)<-=.="""NICE YO MEET YOU TOO~!!XD~!~!!!!

>V<你好呀...XD~!!!!(來握個手吧.XD)
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-25 22:30

引用:
原帖由 ceci~敏 於 2007-1-25 10:14 PM 發表
hihi""

你好ar~

記得要成日黎玩o^^

nice to  cc u!!
^^嗯..我會的了......
[細細聲]我想問.我找不到一個區發問問題的.0.0"只好在這問了..(被巴)
           我想問.點先可升級.;^;".我想簽名度.同埋頭像.可以上傳圖片.>"<..[/細細聲]
作者: 星羅    時間: 2007-1-25 22:30

引用:
原帖由 轉生。楓 於 2007-1-25 10:29 PM 發表

@V@( 里吐咪唷)<-=.="""NICE YO MEET YOU TOO~!!XD~!~!!!!

>V<你好呀...XD~!!!!(來握個手吧.XD)
好呀
握個手吧~
>3<
作者: 轉生。楓    時間: 2007-1-25 22:35

引用:
原帖由 星羅 於 2007-1-25 10:30 PM 發表

好呀
握個手吧~
>3<
>3<來親一下..
[某:= =楓..你好啦下..人家同你握手..不要得寸進尺呀下]
[楓:嗚呀/....直勢...orz]
[楓:我沒有呀..吼..*0*..(暴走)...]

=v=""哈哈...我是思覺失調..有雙人格的.哈哈

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0