標題: [分享] 咩人黎ga...唉唉!! [打印本頁]

作者: 小凝兒    時間: 2007-12-10 23:36     標題: 咩人黎ga...唉唉!!

有好幾次同學門在哭牙生氣什麼的我當然走去安慰喇..-_-可是,不能理解的是...為什麼我會比佢地鬧-_-"某天...她快哭的找我...我本想問她什麼事了-_-可是又會糟鬧的所以!!我唔問!!-v-...只是望了一下她就繼續睇書-。-"突然佢大叫:我頂你個屎忽肺丫...唔戀理我...燒你媽個奶丫!!!!我喊見唔倒咩?...(當然那全是粗口..你地明白的@@)-_-為什麼做好人又要比人鬧...做衰人又係咁唉...好多人都唔中2佢,根她反面了她卻周圍同人講:佢蝦我而家又想唔知點喇(d人聽完講我地知),,,,冇人搵佢玩佢就痴埋黎-_-死唔要面我地唔理佢-_-佢就齊埋d陰突隻眼出黎麗實你(其實冇咩留意真係會嚇親)我地食野喇佢就冇喇喇拎左講左句:哼!!我拎先既手快有手慢冇冇lo呵呵!!。-_-比佢拎左既同學好嬲.....我好難平息佢地-_-日日問佢食咩時好快咁答我-_-最後唔知點解要我比晒lo佢笑晒口咁講:嘻嘻...你唔介意 ga喇呵呵...(=+=佢食住講)到到佢話我請返我食喇我心諗...轉死性?
點知...係佢條媽條斷左-_-佢係比條斷既我0,0"(下略50字-_-"手軟)到左中4分到去唔同學校佢就可以原校升-_-我問why既佢話:miss既地理分比多左10分佢miss唔知...我好無奈平時人地多都係1,2分佢吉爆人地0,,0"佢因為e10分可原校升(不過我是簡過去的xdxd)仲有次我借左d漫畫比佢佢冇本還...事後問佢老姐...-_-"++佢話佢放晒喇-0-哦咩事牙真係牙挾錢賣小說佢又吞晒-_-"勁憎佢...佢仲話我錯晒-_-小丫我因為心軟去溶忍佢...
作者: ╭格澤…    時間: 2007-12-10 23:52

世上性格k型之人 十常八九 睇開D啦兄台
正所謂做人要有容人之量 大人有大量
身為大人既我地 一定要清者自清 務必做到兩袖清風
最好可以過目不望 咁就真系VELY GD辣 !
P.S. 想太多剩系會令自己傷身 火起上黎拎起個枕頭當佢黎打 呢個都系一個唔錯既發洩方法!
作者: zeushiuka    時間: 2007-12-11 09:34

好人是難做的
如果做不到..就不要去理會
做好本份就可以了
作者: 戀愛無知    時間: 2007-12-16 15:30

好心佢啦..如果係我,
我會同埋憎佢戈d人
1*齊排擠佢..
睇佢感覺如何
我地如果見到d咁既人
通常刀會好齊心
不過唔會好過火
作者: ﹏琪''    時間: 2007-12-16 15:57

做好人真係幾難ge...
有時又比人鬧...
作者: ~妍~    時間: 2007-12-24 10:47

我都試過做好事比人鬧..
哥次我想讓坐比一個老人家坐la.
點知比佢鬧返轉頭..
又唔好意思坐返la..
so又企左幾個站先落得車..
所以我覺得d好人少左咁多ge主要原因..

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0