標題: [心測] 飲可樂 睇你性格!~ [打印本頁]

作者: 傳說中的利基亞    時間: 2008-1-7 19:14     標題: 飲可樂 睇你性格!~

飲可樂 睇你性格!~

有一日,你買左一枝可樂黎飲,你會唔會一次過飲哂!~
a.會
b.想飲哂佢,但太多氣,頂唔順!~
c,唔會,慢慢黎

a:你做野做到太盡.唔會理後果.有時可能就係e點就冇左一d野
b:你做起野上黎 雖然想做到最好 但你做到一陣 可能有d阻擾左你
c:對咩事都冇防範 呢d人可能要小心d 小心比人有機可成
作者: 芹..bb    時間: 2008-4-3 12:57

[發帖際遇]: 芹..bb打劫壇主不成, 罰了現金89Ds幣.

作者: Doris    時間: 2008-4-3 14:40

a:你做野做到太尽.唔会理后果.有时可能就係e点就冇左一d野
广东话 看不太懂
作者: rosa32222    時間: 2008-4-4 15:43

[發帖際遇]: rosa32222得到壇主贊賞,送出現金35Ds幣.

作者: Free=    時間: 2008-4-4 19:32

[發帖際遇]: Free=買了一個饅頭吃, 花了現金33Ds幣.

不太像...
作者: jeremya1b2c3    時間: 2008-6-17 06:12

作者: 憐蓮    時間: 2008-6-17 14:12

作者: KSF    時間: 2008-6-17 22:07

B  可翻譯成中文嗎...
作者: 無情    時間: 2008-6-18 10:17

b:你做起野上黎 雖然想做到最好 但你做到一陣 可能有d阻擾左你

準呀...///
我唔會好專心做完一樣野ga
作者: bugg    時間: 2008-6-19 23:55

作者: 藍兒    時間: 2008-6-20 02:17

作者: ↖青﹏豆↘    時間: 2008-6-21 11:43

[發帖際遇]: ↖青﹏豆↘向壇主說出恭賀說話,壇主送出現金271Ds幣.

:對咩事都冇防範 呢d人可能要小心d 小心比人有機可成
作者: didi0328    時間: 2008-6-21 12:11

a:你做野做到太盡.唔會理後果.有時可能就係e點就冇左一d野
作者: qerre    時間: 2008-6-21 23:52

阻唔到我,越戰越勇
作者: 墮落之星    時間: 2008-6-22 00:27

[發帖際遇]: 墮落之星買了一部iPod, 花了現金42Ds幣.

:你做起野上黎 雖然想做到最好 但你做到一陣 可能有d阻擾左你
作者: waimo322    時間: 2008-6-27 01:43

作者: 藍-天使    時間: 2008-6-27 12:30

不是的
平時很小心
作者: 天使TO剎那    時間: 2008-6-27 13:42

[發帖際遇]: 天使TO剎那在賭場爽了一把, 贏得現金20Ds幣.

....原來係咁...
有D唔係好明...

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0