標題: [討論] 生存遊戲..... [打印本頁]

作者: s9706    時間: 2008-4-6 20:40     標題: 生存遊戲.....

[發帖際遇]: s9706贏了wii比賽冠軍,獲獎金現金100Ds幣.

夜玥的生存遊戲好少人玩呢

嗚><自己一個有時候好悶> <

不過大概無人打我,我先可以解除遊戲吧?!
作者: 無名    時間: 2008-4-6 21:07

希望能有越來越多會員玩
作者: 杏添    時間: 2008-4-6 21:10

[發帖際遇]: 杏添買六合彩幸運中得三等獎, 獲得獎金現金20Ds幣.

@@"
...好像好久沒有玩了說... ...= ="
下次來玩... ...^^"
作者: a7359018    時間: 2008-4-6 21:16

不會玩阿~
看說明看到快暈了..還是搞不太懂~
而且不太喜歡打打殺殺的 = =?
其實是我都慢半拍...我看我ㄧ進去~不用幾分鐘就會掛出來了= =
作者: s9706    時間: 2008-4-6 21:22

[發帖際遇]: s9706收取租客本月房租現金45Ds幣.

= =哈哈,咁就太好喇,比我ling多d經
作者: s9706    時間: 2008-4-6 21:23

我都無睇說明書呀,就咁玩,玩玩下就識喇
作者: 無名    時間: 2008-4-6 21:31

太少時間...所以玩不到..
作者: 想    時間: 2008-4-6 21:58

[發帖際遇]: 想買了一雙NIKE鞋, 花了現金44Ds幣.

=3=好耐都無玩過嚕!
呢排成日都玩NDS
作者: 暗影魂    時間: 2008-4-6 23:38

生存很好玩
可惜太費時了=.=
作者: s9706    時間: 2008-4-7 16:50

[發帖際遇]: s9706得到壇主贊賞,送出現金42Ds幣.

對 ==我見過有d 論壇會有一個快版ga生存遊戲

感覺上好dd

唔知呢度會唔會搞呢?@@
作者: 暗影魂    時間: 2008-4-7 19:28

[發帖際遇]: 暗影魂買了一輛小破車, 花了現金49Ds幣

無名搞搞佢XD
作者: s9706    時間: 2008-4-7 19:36

[發帖際遇]: 小賊們潛入s9706家, 偷了s9706現金2Ds幣.

點搞?

哈哈,用手搞

((gag來的,請笑_)
作者: 夕夕小鷹    時間: 2008-4-7 20:26

[發帖際遇]: 夕夕小鷹獲得壇主賞識,壇主送出現金29Ds幣.

我記得以前好似搞過生存遊戲比賽既........

個陣仲打到好激==
作者: *藍月*    時間: 2008-4-8 22:22

BR 好久沒玩過了= =想不到這裡有....有空會支持一下...(雖然我都是被殺的...)
作者: s9706    時間: 2008-4-9 23:05

生存遊戲比賽?!

我一定會贏的!

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0