標題: [心測] 你是否衰格 ?! [打印本頁]

作者: lan_taku    時間: 2008-12-18 09:50     標題: 你是否衰格 ?!

[發帖際遇]: lan_taku坐巴士的時候被小賊偷了一部NOKIA 5610手機, 損失現金82Ds幣.

你是否衰格 ?!

某日有人打黎,打黎果個係你好細個果時的同學,你好憎佢,因佢細個時常玩,整,串你,佢想同你去餐廳say sorry,你會?

1.心想:鬼知你會唔僧又整我當眾出醜,話唔去!------------你係a
2.冇咁多心,就同佢去餐廳----------你係b
3.乜都唔諗(冇咁多心)話唔去,重係個電話話佢----------你係c
4.估佢會做d衰野,但都同佢去,心想:依次係餐廳整番佢------------你係d
5.唔只要佢say sorry,重同佢做fd------------你係e

==============================

a.既好心又衰格--衰格指數:3
你多心,一心只要小心d就得,但過於避諱人,只會冇曬d fd.你好心想幫人,但人地只會話你多事,做好自己本分就得

b.少少衰格--衰格指數2
好奇心既你,想聽佢頭得得,眼濕濕同你say sorry,你不是好衰的,但好奇心重唔係好事,到時做左嫁娘就整出禍.不過也算是最好的型

c.都好衰格--衰格指數4
你係電話話人,真係話你唔大方,如果人地係假同你say sorry,知道你咁唔大方,比人唱,到時就真係唔知點算啦

d.哀到冇得再衰--衰格指數5
你咁樣整人,如果人地真心同你say sorry,知道你咁整佢...到時就真係....

e.好爆--衰格指數1
好心係好事,你同人做fd,既係你好大方,好心都可以係衰事,你好好人,人地唔係真心同你say sorry,到時就話你扮野
作者: lan_taku    時間: 2008-12-18 09:51

[發帖際遇]: lan_taku在賭場爽了一把, 贏得現金17Ds幣.

好奇心既你,想聽佢頭得得,眼濕濕同你say sorry,你不是好衰的,但好奇心重唔係好事,到時做左嫁娘就整出禍.不過也算是最好的型
作者: youko    時間: 2008-12-18 10:23

[發帖際遇]: youko贏了ps3比賽冠軍,獲獎金現金50Ds幣.

你多心,一心只要小心d就得,但過於避諱人,只會冇曬d fd.你好心想幫人,但人地只會話你多事,做好自己本分就得
作者: ghupri    時間: 2008-12-18 10:24

作者: ngchris    時間: 2008-12-18 18:47

c.都好衰格--衰格指數4
你係電話話人,真係話你唔大方,如果人地係假同你say sorry,知道你咁唔大方,比人唱,到時就真係唔知點算啦

我真係好賤格
作者: anna0779    時間: 2008-12-19 03:41

[發帖際遇]: anna0779參加慈善晚會, 捐款現金32Ds幣.

作者: 天燁§弒音    時間: 2008-12-19 03:55

作者: ☆檸檬茶★    時間: 2009-1-20 16:45

[發帖際遇]: ☆檸檬茶★玩瑪利奧賽車得到第1名,獎勵現金11Ds幣.

你咁樣整人,如果人地真心同你say sorry,知道你咁整佢...到時就真係....
作者: AKameforever    時間: 2009-4-26 12:09

作者: 火.龍    時間: 2009-4-26 12:21

e.好爆--衰格指數1
好心係好事,你同人做fd,既係你好大方,好心都可以係衰事,你好好人,人地唔係真心同你say sorry,到時就話你扮野
作者: h.e.l.l.o    時間: 2009-5-13 17:13

e.好爆--衰格指數1
作者: ∼紫月∼    時間: 2009-5-13 17:17

e.好爆--衰格指數1
作者: babyvikiman    時間: 2009-5-13 18:48

我先唔理`
作者: Tommy浚    時間: 2009-5-13 19:02

作者: 水靈    時間: 2009-5-13 21:22

我汗...
作者: sally0408    時間: 2009-5-14 09:51

唔唔!好奇心重的確唔係一件好事黎..........
作者: cocoas    時間: 2009-5-14 15:58

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0