標題: [分享] ◆如果同條仔分佐.......你會點~?!!…╴】 [打印本頁]

作者: ~~雪梨~~    時間: 2009-1-3 21:53     標題: ◆如果同條仔分佐.......你會點~?!!…╴】

[發帖際遇]: ~~雪梨~~在饅頭店賣饅頭賺到現金13Ds幣.

如題~~.....
                 岩岩分佐....有D唔開心...
但係.....       吾想喊......
         仲好嬲佢......       我仲可以做D咩??!!

加我MSN:     [email protected]

教下我~~~~.....><"

心情有D低落中.......

支持下...><"                   .3."

作者: ~~雪梨~~    時間: 2009-1-3 21:54

NO1.....彈~~!!
作者: ivll    時間: 2009-1-4 01:45

我會尋覓第2個,,
從來冇為分手而唔開心過=]

當我同佢一年後先會投放感情,,
一年前只會當知已,,
作者: s9706    時間: 2009-1-5 19:02

無咩可以做 -v-

分手梗係有d唔開心

過一陣就無野啦~!

@@你要快點開心起來呢!

^_^
作者: ~~雪梨~~    時間: 2009-1-5 20:15

引用:
原帖由 s9706 於 2009-1-5 07:02 PM 發表
無咩可以做 -v-

分手梗係有d唔開心

過一陣就無野啦~!

@@你要快點開心起來呢!

^_^
thank~you !!
        我無野啦∼~!!!開心^^""
作者: zeushiuka    時間: 2009-1-6 14:54

分手係個段時間唔開心...正常的
過多一排..你會好輕鬆....
搵過第2個LA

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0