標題: [閒聊] 好悶呀~!!!!各位都係到做乜???? [打印本頁]

作者: ~~雪梨~~    時間: 2009-3-18 18:46     標題: 好悶呀~!!!!各位都係到做乜????

[發帖際遇]: ~~雪梨~~在賭場爽了一把, 贏得現金19Ds幣.

悶悶悶!!!
                     各位平時都做咩嫁???

我最近好悶咯!!

想找人做fd!!!         傾下計呀!!
              喜就加:  me     MSN  :  [email protected]

加我吧~!!!^^
                                                                                 by:小妍         
作者: ~~雪梨~~    時間: 2009-3-18 18:46

[發帖際遇]: ~~雪梨~~在饅頭店賣饅頭賺到現金3Ds幣.

NO:1~~

作者: 乂死亡.戀乂    時間: 2009-3-18 18:52

+o左你la0...........
作者: 無名    時間: 2009-3-18 19:13

在這裡可以找到朋友聊天
作者: 夕夕小鷹    時間: 2009-3-18 19:18

平時好少活動既-3-

要返工  一放工有時又返夜校

無咩消遣活動
作者: 紫玥蓳    時間: 2009-3-18 19:22

我忙到死
不過有時個感覺幾空虛= =
作者: ~~雪梨~~    時間: 2009-3-18 19:31

嘩~~~甘多野做ga???
作者: ~~雪梨~~    時間: 2009-3-18 19:31

引用:
原帖由 無名 於 2009-3-18 07:13 PM 發表
在這裡可以找到朋友聊天
   我知____________
作者: 藍兒    時間: 2009-3-18 22:04

[發帖際遇]: 藍兒因為發出問題難倒壇主,獲獎金現金50Ds幣.

我日日d時間都唔夠用喎~

你今年幾年班呀~??

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0