標題: [討論] 你地有冇自殘架...? [打印本頁]

作者: Miko_Ying    時間: 2009-3-21 19:24     標題: 你地有冇自殘架...?

[發帖際遇]: Miko_Ying玩寵物的時候不幸損失現金2Ds幣.

岩岩睇到個po...問有冇人介手....
咁我都黎問下...你地有冇試過自殘(例:狂食煙+飲酒 ; 介手 ; 淋雨 ; 沖凍水涼....)諗唔到其他啦...等你地講...哈
我都有架...不過冇介手好耐....
而家鍾意淋冰水...一唔開心就會淋(係唔係好變態...哈
如果你地有...點解會自殘???

最後奉勸一句...冇試過既...
唔好試呀...沉迷左戒唔到架....
我知我咁講好冇說服力...但是真心架.....
作者: 戀月    時間: 2009-3-21 19:32

[發帖際遇]: 戀月贏了wii比賽冠軍,獲獎金現金100Ds幣.

冇試過自殘...我怕痛的= =
作者: 無名    時間: 2009-3-21 19:45

自殘解決不到問題~
作者: Miko_Ying    時間: 2009-3-21 19:47     標題: 回應 無名 第 3 篇文章

[發帖際遇]: Miko_Ying開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金300Ds幣.

係呀....但沖凍水涼應該唔算好過份掛....嘻嘻.....
我習慣左呢種感覺....而家當左佢係一種減壓方法....
作者: 無名    時間: 2009-3-21 19:59

我都喜歡下雨時..去淋雨~
作者: Miko_Ying    時間: 2009-3-21 20:07     標題: 回應 無名 第 5 篇文章

[發帖際遇]: Miko_Ying參加慈善晚會, 捐款現金13Ds幣.

我都鍾意淋雨....
淋完雨成個人都好似輕鬆晒咁......
好舒服.....
作者: 無名    時間: 2009-3-21 21:00

好像可以冷靜下來
作者: 赤`    時間: 2009-3-21 21:03

凍水涼也算嗎=口=;   夏天整天在洗. . .

淋雨  因為經常沒看天氣預報  又沒帶雨傘出門的習慣

機乎  每每下雨天  都淋= =;  

還算自殘吧?
作者: 無名    時間: 2009-3-21 21:46

可能是說冬天沖吧~
作者: MHT    時間: 2009-3-21 23:38

[發帖際遇]: MHT玩論壇遊戲嬴了壇主,壇主送出現金13Ds幣.

原來【沖凍水涼 】都算自殘 =X=!!??
係夏天沖凍水涼係人生一大樂事 >W<
作者: qerre    時間: 2009-3-21 23:40

我……總覺得這樣會把自己從痛苦中釋放出來,至少還知道自己仍然會感覺到痛吧
作者: suimaple    時間: 2009-3-22 06:41

我沒有自殘~
(可能有也不定-_-||)

歡迎光臨 ☆夜玥論壇ק (http://ds-hk.net/) Powered by Discuz! 6.0.0