發新話題

[討論] 親戚來港...有什麼地方帶他們去玩...??

引用:
原帖由 bearlove 於 2011-7-9 16:37 發表
元朗b仔好正....
識食..好味..^^

引用:
原帖由 k419 於 2011-7-9 16:38 發表

地圖..我係5識睇...
人手畫個隻就識..哈
@@人手畫...

引用:
原帖由 k419 於 2011-7-9 16:42 發表

yeah...寫到明..mtr咩出口..轉右定轉左...見到咩舖頭..
過邊條馬路...再見到d咩...& then..........到啦
詳細地圖...好難找...

引用:
原帖由 k419 於 2011-7-9 16:43 發表

yeah...大家1齊盪失路..
咁你5好自己帶人去街啦...
可能更好..迷路幾天..他們就可以回去了..xd

放假三天..今日休息..明後2日出去玩..想起都正..XD

引用:
原帖由 k419 於 2011-7-9 16:45 發表

我都未去過..總覺得雜...我5飲酒的..所以5會去law..
如果不飲酒就不要去..

引用:
原帖由 k419 於 2011-7-9 16:46 發表

哈哈哈哈...yeah..好方法..下次佢地都5禁再叫你陪...
行到腳仔軟..怕了
要選擇行山了..xdxd..行足3日..應該沒體力想去那裡玩

引用:
原帖由 k419 於 2011-7-9 16:51 發表

哈哈..好毒..好似整估佢地咁..
話自己好sporty..淨係識去呢d地方..哈哈..
不過..我怕bear bear到時要打999..搵police帶佢返屋企
bear bear應該是sporty .
應該不會吧..

引用:
原帖由 leungmon 於 2011-7-9 17:30 發表
指定的海岸公園及海岸保護區
http://www.afcd.gov.hk/tc_chi/co ... ou_vis_mar_des.html
直 至 2005 年 8 月 , 本 港 共 設 立 了 四 個 海 岸 公 園 及 一 個 海 岸 保  ...
這些地方小啤都未必識去~~

引用:
原帖由 plok10 於 2011-7-9 17:35 發表
是但搵個人招呼佢地囉..
她家得她一個有空~~

發新話題