15 12
發新話題

[閒聊] 網路戀情

網路戀情

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:vincy100 您是第4222個瀏覽者
大家會贊同網路戀情?!
還是反對?!

回應 糕R 第 2 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:vincy100
不過我覺得網上識的人大多都比現實的人了解自己
而且比較好傾
起碼唔會好似我班上的人
虛假到死
又自大

引用:
原帖由 糕R 於 26/4/2009 08:45 PM 發表

姐係網上識既都可以相處好好
比如話 天氣凍左 佢會sms叫我多著衫
如果我心情唔好 佢會寫信比我  (係咪佢似男仔多過我呢xDDD)
少少啦~
佢都幾關心你的

如果見面後
才覺得對方不適合自己就唔好...

引用:
原帖由 糕R 於 26/4/2009 08:59 PM 發表

見到面 發覺貨不對辦
可能當場會有所抗拒
但係只會係暫時性

假苦佢真係鍾意你
幾個鍾 什麼幾分鍾後就會接受到
假如唔係鍾意你
你就算靚到飛天 都係等分手~
最尾個句有D hurt 到我....

希望吧

引用:
原帖由 糕R 於 26/4/2009 10:55 PM 發表

找不到就找我~ 我除左係7失青年外~ 其他同一般青年無異~
如果我找你的話
到時你唔好唔要我哦~

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 27/4/2009 01:17 AM 發表

你戈d......算小事   

我試過以前......係屋企扮訓教   然後半夜出街蒲   返大陸玩......個陣做過d咩就唔講

咁既生活過一排     然後去左讀建造業

讀完出黎   失業左半年

我依家先只話生性返少少    ...
鷹鷹
你以前是個大壞孩子哦

引用:
原帖由 糕R 於 27/4/2009 01:35 AM 發表
你太過瘡桑啦 我真係-口-左

我只係想講 假如我無書讀 我可以搵錢 咁當然就有
但係依家讀緊日校 夜晚根本少人請PART-TIME
由奇D大學 人排佢就排 最鍾意爭餐飽

唉 都怪以前賊氣唔好 鬥辭職
早知會有金融海嘯就 ...
鬥辭職...
好傻的行為

有早知就唔會有乞丐吧

我曾經試過玩online game 識左個男仔
佢係online game裡面send message話想約我出黎
但個陣我去左toilet
我一出toilet
就見到我哥(用我部電腦)
[[幫]]我回左幾個message
--全是粗口--
害我同人地say左n次sorry
之後我就唔敢再玩個個game...

15 12
發新話題