21 123
發新話題

[閒聊] 這個論壇的人都是乖寶寶啊~

這個論壇的人都是乖寶寶啊~

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:藍兒 您是第9381個瀏覽者
[發帖際遇]: 藍兒玩論壇遊戲嬴了壇主,壇主送出現金26Ds幣.

這個論壇的人都是乖寶寶啊~
個個都好早就不在了~
大家是睡覺了嗎~???

引用:
原帖由 ponponin 於 2008-6-21 05:17 發表
基本上   我是夜貓族  還沒睡

不過  不在線上就是了@@

因為半夜發帖的很少XD
我也是一個夜貓來的~
因為論壇沒人...
所以沒發貼~

引用:
原帖由 zeushiuka 於 2008-6-21 21:59 發表
我12點前都訓了
因為我好喜歡訓覺.
加上屋企開左冷氣..........好SOFT
算是一個好寶寶~
"12點前都訓了"

引用:
原帖由 無情 於 2008-6-21 22:06 發表

li個point勁同意呀
特別上到d勁悶ge堂
一定訓死
好似文學咁na
一定死大半班
同意...我上年咪係咁lor~

[發帖際遇]: 藍兒贏了街頭賽車比賽冠軍,獲獎金現金150Ds幣.
引用:
原帖由 暗影魂 於 2008-6-22 11:53 發表
我...........12點前不睡的話
會失眠的...........=.=
"12點前不睡的話會失眠的"
好寶寶一名~
我試過早上9點先睡~
不過睡到下午已經夠了~

[發帖際遇]: 藍兒在路邊做小販, 本日賺到現金210Ds幣.

習慣了...
太早訓會訓唔著~

[發帖際遇]: 藍兒參加慈善晚會, 捐款現金39Ds幣.

冇錯~番左成年下午班~
考試戈陣時咪要番上午ge~
我晚晚都唔敢訓~
驚唔知醒~

引用:
原帖由 s9706 於 2008-6-23 22:50 發表

你會唔會誇左d呀=v=

不過你真係"炸",連自己起身都你做唔到~~ (恥笑)

嘿~看來你要多謝你的fd啦!
照你咁講~你似乎可以自己起身喎~
不如你試下搵日朝早5點幾訓...7點幾要起身~
包你一定唔知醒~

引用:
原帖由 無情 於 2008-6-23 00:55 發表
你唔係咁勁下
我要人日日都morning call我
我日日都訓得2個中炸
第3日之後隻眼紅到爆呀
我傍晚有睡的~
我冇你咁厲害~~

[發帖際遇]: 藍兒開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金300Ds幣.
引用:
原帖由 無情 於 2008-6-24 15:56 發表
多謝多謝
都係考試戈時先會咁姐
其他時間我就唔會咁黎虐待自己ga la
個個人都係考試先係咁~
真係唔會咁咁黎虐待自己~

21 123
發新話題