發新話題

[閒聊] 我們是愛偷懶的一族?快來分享自己的懶惰之處吧∼

引用:
原帖由 bubbles 於 2012-10-12 23:39 發表
surprised to see english around... lol
good evening guys (:
it's because i cannot type chin at this moment lol
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 gracelai3 於 2012-10-12 23:40 發表

Actually, I forget how tall am I !! ><

but I guess, about 165 cm~
so let me beat u!!!
u are soooooo tall that i am so short T^T
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 我就是王道0v0 於 2012-10-12 23:40 發表

just shorter than.................

I know you must be taller than me。
it is impossible
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 bubbles 於 2012-10-12 23:41 發表

lol and everyone is accompanying you
current topic on height?
i think ys...?
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 我就是王道0v0 於 2012-10-12 23:41 發表

Can I bite you?

so talllll............
bite lol<<wt are u going to do=3=
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 Piyoko_9796 於 2012-10-12 23:44 發表

y u all are taller than me ((
i know i am shorter than u
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 我就是王道0v0 於 2012-10-12 23:43 發表

nothing is impossible.............
everything is imposssible
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 bubbles 於 2012-10-12 23:44 發表

haha i actually quite like it since i can type faster XD
i am using one hand to type lol xdd
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 Piyoko_9796 於 2012-10-12 23:45 發表

i don't think so....
so how tall are u
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 我就是王道0v0 於 2012-10-12 23:45 發表

and also me........
are u shorter than 150 lol
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

發新話題