發新話題

[閒聊] 我們是愛偷懶的一族?快來分享自己的懶惰之處吧∼

引用:
原帖由 我就是王道0v0 於 2012-10-13 00:30 發表

不要轉!!!!!!!!!
She change already xdd
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 gracelai3 於 2012-10-13 00:32 發表

再重申一次:
我和他也不算是認識~
我就只知道他的名字, 電話等的東西而已。
知道電話(望
為什麼
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 我就是王道0v0 於 2012-10-13 00:32 發表

那你就別說這個事實出來嘛。
I just want to explain to u lol
Why I cannot say it out sosad
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 gracelai3 於 2012-10-13 00:35 發表

眞人未見過~
那相呢?
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 gracelai3 於 2012-10-13 00:37 發表

I just asked him already!
you can ask him too, I guess he will tell you!
Just so easy lol
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 我就是王道0v0 於 2012-10-13 00:38 發表

因為你把俺的妄想也狠狠戳破了...........
It is still not my fault
I just say the truth
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 gracelai3 於 2012-10-13 00:38 發表

No,

he didn't put any photo, such as icon on him whatsapp~

Lol
I want ti know how does he looks like
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 KCC2012 於 2012-10-13 00:39 發表

As long as u forgive the fact that I am taller than 160cm~ I felt guiltily enough.( man I love this typing speed, lol~
U will feel guiltily lol
Btw how old are u
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 gracelai3 於 2012-10-13 00:40 發表

It's not a diffcult thing~

Just do it! (but please don't mention me)
I will think of it xd
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

引用:
原帖由 我就是王道0v0 於 2012-10-13 00:41 發表

你說的對
這並不是你的錯
對不起
Why did u become so serious lol
I am so afraid about this kind of situation(?)
我唱 我寫 我藏 我找
這綿廷的故事還未了

沿途的風景
我只能邊走邊忘

發新話題