12 12
發新話題

[閒聊] 總覺得每天都有好多會員加入!

@@不會呀..1個月
我先前.不見了我的ID .及網址.
因為電腦..換新了

@@我很久.後.再很巧合咁.找返我個ID
再回來都沒事.XD[被眾打到死]

[某:= =喂.]
萬年潛水~間中會上水面(被毆飛死)

0.0如果想令多d會員活躍
互相溝通
舉辦壇聚.?[這個可無視]

;v;"因為小的在別的論壇都有咁做過
的確可同大家比較熟d.咁大家便會多d上論壇一齊傾同玩
[可無視我的.;v;]

引用:
原帖由 無名 於 2008-3-4 07:22 PM 發表
可以如何舉行呢...出點意見
例如
活動 是 唱K 或BBQ

通常唱K.我是活動舉辦人.XD

再問大家多數住那區.
如果想要較公平.大多都是約MK(旺角)

約.時間.地點.日期.活動
再留下聯絡方法0.0/

活動要開投票POST,.被大家選.便可.0.0

引用:
原帖由 rosa32222 於 2008-3-6 07:41 PM 發表
可是許多人都在香港呀..

我沒辦法參與呢
@3@你是住香港以外的.?

引用:
原帖由 rosa32222 於 2008-3-9 05:11 PM 發表
[發帖際遇]: rosa32222在饅頭店賣饅頭賺到現金16Ds幣.

也行...唉,你們都比我大很多?
我是17歲.030""

@o@""視像電話..咦咦咦.

;v;台灣麻..

我們來寄信.噗.xd.
[某:喂.你咩年代的人.楓]
[楓:可是其他論壇有的住台灣都有寄麻.噗噗.](被眾打)

[以上請無視我.]

引用:
原帖由 rosa32222 於 2008-3-10 08:19 PM 發表
[發帖際遇]: rosa32222在巴士上揀到現金100Ds幣.

你比我大3歲..

你現在還會寫信嗎?
0.0哈哈
我還會寫呀.XDDDD

;V;"我很落後的古老人.噗.[被打]

[發帖際遇]: 轉生。楓見到壇主的真面目,壇主送出現金13Ds幣.
引用:
原帖由 無名 於 2008-3-10 05:54 PM 發表
好耐都沒有寫過信了.............................
楓楓..現在還有寫@@
0.0我一向都有寫信的.
唔知點解XD
以前覺得好煩的

而家覺得好好玩

我D字唔令就是了.-3-

引用:
原帖由 Kula 於 2008-3-10 03:53 PM 發表
哈哈!!
不如來個千人視像網聚XDDDDDDDDDDDDDDDDD
綜合香港,台灣的網上聚會XDDDDDDDD (請無視
XDDD儀器問題.KULA解決.??

引用:
原帖由 無名 於 2008-3-10 08:42 PM 發表
[發帖際遇]: 無名見了帥哥而暈了,醒來不見現金12Ds幣.

以前好多筆友..現在都已經冇聯絡了~~
=-=發貼際遇很正

我都想.

見到帥哥..唔見左少少錢都抵呀.*0*

引用:
原帖由 Kula 於 2008-3-13 02:17 AM 發表
再唔係千人MSN!!XDDDDDD
到時唔知睇邊個講好XDDDDDDDDDD
XD這個.拉埋曬.成個論壇D人.

發言前.請先講底自己個名.囧囧囧.哈哈哈

滿刺激.囧.?

12 12
發新話題