發新話題

[閒聊] 千年不退 糕R吹水帖

引用:
原帖由 青蜓 於 2009-4-23 21:55 發表
好難搵學校收架...
讀ge野..有d係唔同左....
要做ge野又唔同左..
考試ge 方式都唔一樣..- -
加油啦 我今年都係睇在無得再重考
今年先去重考會考
我都驚左334

引用:
原帖由 青蜓 於 2009-4-23 21:56 發表
其實點解唔好用引用ge???
唔知佢@V@但我習慣用
可以比人知我回緊咩內容

引用:
原帖由 青蜓 於 2009-4-23 21:59 發表
聽說...334會難很多....-口-..
因為會考同A LEVEL結合左
政府擺明幫IVE搵生意 實好多人上唔到U

引用:
原帖由 qere 於 2009-4-23 21:59 發表
秘密會殺人滅口……
我會保護你=)

引用:
原帖由 青蜓 於 2009-4-23 22:02 發表
係另一個壇我都係...
不過呢到好似唔慣用引用..~~
習慣好難改嫁,5-6年前開始養成 改唔到

引用:
原帖由 qere 於 2009-4-23 22:04 發表
你都係救我唔到……
係神遊攻擊嗎?!
金庸小說入面既古代人-口=

引用:
原帖由 青蜓 於 2009-4-23 22:04 發表
我沒有去前面看..所以不知道...>>////
爬文是玩討論區的樂趣
整個流程看得一清二楚
不用等別人回復都可以看到整個故事

回應 qere 第 791 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:糕R
咁講你家姐嫁 雖然我有次都比佢嚇親

引用:
原帖由 青蜓 於 2009-4-23 22:09 發表
佢話334好左...
但我唔知好左係邊.....~
好左你可以慳番會考既錢._."

引用:
原帖由 qere 於 2009-4-23 22:11 發表
佢都認咗……不過你幾時比佢嚇親?
佢話飛去我個MON度果時LOR
不過你家姐好好玩 份人又好

發新話題